4/8/21

Υπομονή, θα σβήσει υποδειγματικά

Όπως φαίνεται στην τηλεόραση, σύμφωνα δηλαδή και με την κοινή τηλεοπτική γνώμη, φταίνε, σχεδόν αποκλειστικά, ο "Ποιος Εγώ;" και ο "Κανείς Δεν".

Το 112 λειτούργησε υποδειγματικά. Γράφει μήνυμα και δίνει εντολή σε όσους βρίσκονται σε Βαρυμπόμπη και Αδάμες να φύγουν και να πάνε στους Θρακομακεδόνες. Μισή ώρα μετά οι 112 έστειλαν μήνυμα όσοι είναι στους Θρακομακεδόνες να φύγουν. Μας γράψανε υποδηματικά. 

Ήταν τόσο υποδειγματική η λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και φυσικά της Αστυνομίας, που σκέφτονται να βάλουν επίτηδες μια φωτιά για να πειστούν και όσοι αμφιβάλλουν για την επιτυχή αντιμετώπισης πυρκαγιών με άπνοια. 

Χαρδαλίες Χρυσοχοΐδη: “Μετά την επιτυχή εξέλιξη της πυρκαγιάς, χωρίς νεκρούς, πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις θα έχουμε περισσότερους αστυνομικούς με περιπολικά - μοτοσυκλέτες και λιγότερους πυροσβέστες και πυροσβεστικά οχήματα, αφού μοναδικός στόχος μας είναι η προστασία της ζωής. Το δάσος θα καεί που θα καεί.” 

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι χωρίς αστυνομικούς δεν πατάσσεται η πανδημία. Μάθαμε και ότι χωρίς αστυνομικούς δεν πατάσσεται ούτε η πυρκαγιά.

Ήδη καίγονται Ρόδος, Βόρειος Εύβοια, Κρήτη, Αρχαία Ολυμπία. Παρακαλούμε να καθυστερήσουν λίγο πιθανές πυρκαγιές σε Μακεδονία, Ήπειρο, Λέσβο, ώστε να προλάβει ο τουριστικός σύμβουλος του πρωθυπουργού να προγραμματίσει τις επισκέψεις του στα καμένα σε συνεννόηση με τα τηλεοπτικά κανάλια.

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει που κάηκε η μισή Ελλάδα και (ακόμα;) δεν πέθανε κανείς. Όπως στο παλιό ανέκδοτο που η ποντιακή ομάδα γουότερ πόλο έχασε 20-0, αλλά πανηγύριζε επειδή δεν πνίγηκε κανείς παίκτης της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου