24/8/21

Πρωθυπουργείο Μαξίμου

Όλα στο Μαξίμου. Οι υπουργοί είναι για την τηλεόραση.

Ο Μπένος δήλωσε ότι μεγαλύτερη τιμή στην πολιτική του καριέρα ήταν η πρόπσκληση που του έκανε ο Μητσοτάκης και τον είπε “Σταύρο”. Στα καφενεία και τα δημόσια οπυργητήρια ένα αερώτημα πλανιέται πάνω από τα αρώματα του καφέ και της αμμωνίας: “Ποιο ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά;”

Καλοκαίρι πυρκαγιών, καλοκαίρι γυναικοκτονιών, καλοκαίρι Αφγανών, καλοκαίρι κορονοϊών. Ξεκινάει και το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Να δούμε τι άλλο κακό θα μας βρει. 

Βέβαια, για να μην είμαστε μονόπλευροι, φαντάσου τι θα είχε γίνει αν δεν είχαν προβλέψει τις πυρκαγιές

Πάμε για την τρίτη δόση, αλλά τι πα να πει αναμνηστική δόση εμβολίου; Δεν θα ξαναπάμε στα εμβολιαστικά κέντρα; Μπορούσαν να μας δίνουν ένα ημερολόγιο, θα ήταν πιο φτηνό αναμνηστικό. 

Όταν ένας πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται το κράτος, πχ για την αναδάσωση, τότε αυτός δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση που έφτιαξε ο ίδιος, δηλαδή δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του, ούτε φυσικά αυτούς που τον ψήφισαν. Κίνδυνος.

Σμύρνη – Βόρεια Εύβοια – Καμπούλ. Οι Αφγανοί ευχαριστούν τις ΗΠΑ που τους έσωσαν από τους Ταλιμπάν. “Στις επόμενες εκλογές δεν θα τους ψηφίσουμε και θα φύγουν”, είπαν κάποιοι, σκεπτόμενοι το δράμα και της Ελλάδας με την οικογένεια Μητσοτάκη. “Τσούλα που τους τσούλαγε”, απάντησαν από το πρωθυπουργείο Μαξίμου. 

Νέα μέτρα κατά ανεμβολίαστων, αλλά και εμβολιασμένων. Αν σ ένα αντρόγυνο εμβόλιο έκανε μόνο η γυναίκα ή μόνο ο άντρας δεν θα επιτρέπεται να εμφανίζονται μαζί, ούτε να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Πολλοί πονηροί σύζυγοι γυναικών οι οποίες ανήκουν στους φανατικούς αντιεμβολιαστές, σπεύδουν να κλείσουν ραντεβού για εμβόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: