3/7/21

ΠΑΠΠΑτζήδες ΕΛΑΣ

Πανηγυρίζουν που έπιασαν τον Χ. Παππά, ο οποίος, για τον Μπαλάσκα, ήταν αδύνατον να τους ξεφύγει 8-9 μήνες πριν. Σα να έχασε η ομάδα μας τη μπάλα, ξαφνικά βρέθηκε στα πόδια ενός παίκτη μας και οι υπόλοιποι παίκτες τον πλησιάζουν και τον αγκαλιάζουν σα να έβαλαν γκολ. Προσοχή όμως, η εξέδρα θα έχει άλλη γνώμη. Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ έχασε ακόμα και το ΜΗΔΕΝ της. 

Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: σε τρόλεϊ και λεωφορεία μόνο οι εμβολιασμένοι . Οι ανεμβολίαστοι θα κρέμονται από τους προφυλακτήρες, τα παράθυρα ή θα κάθονται στις σκεπές. Σε μετρό και τραμ θα έχουμε βαγόνια για εμβολιασμένους, μόνο καθιστοί και για ανεμβολίαστους, όλοι όρθιοι, χωρίς θέσεις και με σφραγισμένα τζάμια.

Αφού ζούμε σε εποχή φιλελεύθερης οικονομίας κάθε επιχείρηση δραστηριοποιείται απέναντι σε άλλες. Από πού κι ως πού κάποιες ασφαλιστικές να εξασφαλίζουν πελάτες από πού; Από το κράτος που υποχρεώνει εκατομμύρια ανθρώπους να γίνουν πελάτες τους παραδίδοντας κάθε μήνα τις ασφαλιστικές εισφορές τους για την επικουρική τους σύνταξη; Τι σόι φιλελευθερισμός είναι αυτός; Υπάρχει κρατικός φιλελευθερισμός; Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες. Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα ποτέ δεν φημιζόταν για τις επιδόσεις της. 

Άλλη μία έκπληξη στο Γιούρο: η Ισπανία απέκλεισε την Ελβετία, που έπαιζε με 10 παίκτες. Και πού την απέκλεισε: στην Αγία Πετρούπολη και στα πέναλτι.

Ρε, τι θυμάμαι!... Οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως και η εθνική, ποντάρουν στις στημένες φάσεις. Οι παράγοντες ποντάρουν στα στημένα ματς.

Όχι. Τον γνωστό ζωγράφο δεν τον λέγανε Πικάτσου.

Ο γνωστός ελαιοχρωματιστής φιλότεχνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: