5/6/21

Nitro money / Νιτρομανής

Γιατί ο Κωστόπουλος βγάζει ξανά το Νίτρο σε εποχή που δεν υπάρχουν περιοδικά στα περίπτερα, επειδή δεν πουλάνε και τα δίνουν τσάμπα οι Κυριακάτικες εφημερίδες; Ρώτα τη Λίτσα Πέτσα. 

Κανείς δεν αναρωτιέται πόσο θα κρατήσει αυτό το περιοδικό, επειδή απλώς δεν ενδιαφέρει κανέναν, αν φυσικά κυκλοφορήσει ξανά. Όχι ότι είναι δύσκολο να βγάλεις ένα τεύχος.

Το ότι δεν θα πληρώσει κανέναν είναι γνωστό. Αν με είχες φεσώσει από την προηγούμενη εκδοτική σου πορεία, γιατί να συνεργαστώ μαζί σου; Μόνο αν με πληρώνεις προκαταβολικά, κάτι που απαγορεύει τη βιωσιμότητα οποιουδήποτε εντύπου. 

Εργαζόμενους γιατί να πληρώσει ο Πέτρος Κωστόπουλος, αφού μπορεί να τους αφήσει απλήρωτους χωρίς να κινδυνεύει από κανέναν του υπουργείου Εργασίας; 

Αν πάρει χρήμα ζεστό για να προπαγανδίζει υπέρ της κυβέρνησης, γιατί να κρατήσει ανοιχτό το ζόμπι περιοδικό του; Για να τα χάσει; Αφού μπορεί άνετα να το κλείσει και να κρατήσει την επιδότηση. Σημειώστε τα αυτά κι αύριο-μεθαύριο εδώ είμαστε.

Όσο πιο ΠΑΣΟΚάρα ήσουν τόσο λατρεύεις τον Μητσοτάκη, τη γυναίκα του και το λοιπό σόι. Ακολούθα το χρήμα και θα το δεις.

Ο Κωστόπουλος δεν είναι ψώνιο να χαίρεται που εμφανίζεται ως εκδότης. Δεν είναι σαν την άλλη την ΠΑΣΟΚάρα τον Χρυσοχοΐδη, τον κλαρινογαμπρό που κατάπιε σκεπάρνι και λατρεύει το χρώμα των μαλλιών του και τον καθρέφτη του που τον βλέπει υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: