28/4/21

Ελεύθεροι και Ναζωραίοι

Κυρ Μόντι Π/Θονς τσίρκο κατηγορεί τον Ιησού Ναζωραίο για ζημιογόνα επιδόματα με τον πολλαπλασιασμό ιχθύων και άρτων. 

Ο Φουρθιώτης συνελήφθη επειδή, λένε, πλήρωσε δύο μαλάκες να σκοτώσουν τον Βαξεβάνη. Την πάτησε; Κολοκύθια τούμπανα. Όλα γίνονται με βαθύ σχέδιο, ώστε ν’ αποκτήσει επιτέλους ο Φουρθιώτης ποινικό μητρώο, στοιχείο απαραίτητο για να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ του Μητσοτάκη.


Οι δημοσκόποι και τα συστημικά ΜΜΕ ανησυχούν μην ανοίξει του Φουρθιώτη ο στόμας και χάσουν τον καλύτερο πελάτη τους που, μέχρι στιγμής, εξυπηρετούν κι εξυπηρετούνται άψογα.

Η Ελληνική Δημοκρατία δοκιμάζεται. Στη φυλακή ο γνωστός πολιτευτής Φουρθιώτης και οι Βελγικές αρχές συνέλαβαν τον Λαγό. Αντισταθείτε. (Μη γελάτε, ρε μαλάκες, σοβαρά μιλάω. Εντάξει, θα το ξανασκεφθώ)

Αισιοδοξείτε. Τι άλλο θα μας κάνει ο Μητσοτάκης που όπου να ᾿ναι πέφτει; Φάγαμε το γάιδαρο, η ψωλή μόνο έμεινε. 

Ο Πόντιος Πιλάτος νίπτει τας χείρας του και δηλώνει ότι ήταν εθνοκάθαρση η γενοκτονία των Ποντίων. Υπολογίζει το πολιτικό κόστος, αλλά το χρεώνει στο λαό. «Νίπτω τας χείρας μου πριν το μεγάλο φαγοπότι», είπε χαρακτηριστικά με απ’ ευθείας ανάθεση. 

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ / Μαζί με τα Καραπολιτικά μια γαλάζια λαμπάδα κι ένα σεϊφ τεστ.

Φέτος το Πάσχα πέφτει νωρίς για την κοινωνική ανοσία και αργά για πιθανές βροχοπτώσεις που θα μας έσωζαν από τον συνωστισμό και την αύξηση των κρουσμάτων που πέσει βαριά. Πάντως το Πάσχα κατάφερε και φέτος να πέσει στην ώρα του, σε καλό καιρό, όπως είναι πάντα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, του οποίου οι τέως ψηφοφόροι έπεσαν σε κακό καιρό, η κυβέρνηση δεν έπεσε. 


Τη ζυγαριά την τρώμε με τα μάτια 2-3 μέρες μετά το Πάσχα, το αρνί το τρώμε για τέσσερις μέρες, τα κόκκινα αβγά τα τρώμε επί μια βδομάδα μετά, το “Χριστός Ανέστη” το τρώμε στη μάπα λίγο παραπάνω. 

Μεγάλο κυνήγι φοροδιαφυγής ανήμερα το Πάσχα. Η επομένη θα είναι η Τεφτέρα του Πάσχα.

Η τέως πρόεδρος της Νότιας Κορέας καταδικάστηκε σε 24 χρόνια φυλάκιση για διαφθορά. Όταν κατηγορούσατε Σαμαρά και Πικλαμμένο σας το 'λεγα: “Γίναμε Βόρειος Κορέα”. Κοντά έπεσα.

Η πρώτη γυναίκα που εκλέχτηκε πρόεδρος της Νότιας Κορέας κλείστηκε στη φυλακή πριν ολοκληρώσει την θητεία της. Σας το έλεγα, γίναμε Βόρειος Βενεζουέλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: