1/4/21

Κυβέρνηση κάλαθος αρίστων


Η ΓΑΔΑ δεν διαψεύδει ότι εξακολουθεί να παρέχει αστυνομική προστασία στον Χρήστο Παππά.

Ο Νίκος Παππάς πηγαίνει στο ειδικό δικαστήριο από αυτούς που πέρασαν από το ειδικό ψεκαστήριο. Ο άλλος Παπάς ο φυγόποινος χιτλερικός παραμένει ελεύθερος. Από την προανακριτική επιτροπή κατά του Νίκου Παππά κινδυνεύει μόνο ο κάλαθος των αχρήστων. Η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει ξώφαλτσα, είναι κάλαθος αρίστων.

Καλογλίτσα, μην το πεις ούτε του Παππά. Κανονικά εσένα έπρεπε να κατηγορεί ο Μητσοτάκης γιατί εσύ έβγαλες το Ντοκουμέντο και τον Βαξεβάνη. Αλλά έβγαλες και τον Θεοδωρικάκο με εταιρεία δημοσκοπήσεων. Κάποτε έβγαζες και την εφημερίδα «Πρώτη», απ’ όπου αναδείχτηκε ο Βαρεμένος. Σε λίγο σε βλέπω να βγάζεις καθημερινή εφημερίδα με τον Φουρθιώτη.

Ας δούμε την κίνηση στους δρόμους του Σοσιαλισμού. Η Φώφη διαλύει το ΠΑΣΟΚ για χάρη της ενότητας του κέντρου των Αθηνών. Σ’ αυτή τη γυναίκα ακόμα και τ’ όνομά της είναι βαρετό, όπως κάθε λόγος Φώφης ο κολοβός. Φώφη Γεννημετά. Ευτυχώς έχουμε να μας διασκεδάζει  Σοφία Τούβλεψη: «Ο Τσίπρας θ’ αφήσει μουστάκι για να τρομοκρατήσει τις αγορές».

Με Μητσοτάκη άλλοι τρώνε τα λεφτά μας κι εμείς τρώμε το ξύλο της αρκούδας.

Τελικά η ΝΔ δεν είναι κόμμα, είναι φόρος. Κάθε κυβερνητικό στέλεχος μοιράζει λεφτά μας σε κολλητούς του, κοινός φοροφιάνος.

Μια και τ’ αναφέραμε, καταφέραμε να πληρώνουν φόρους οι πολλοί, αλλά δεν φτάνουν. Οι λίγοι μας μείνανε, αλλά δεν βάζουν το χέρι στη δική τους τσέπη.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ σέβονται τα ιδιωτικά κανάλια, γιατί ναι μεν δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν την άδεια, έχουν όμως αρχές και μάλιστα ανεξάρτητες. 

Κάποτε είχαμε Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ΕΣΡ. Το ψάρι που φέτος δεν πιάνεται με τίποτα είναι η πΕΣΡοφα. Το λέμε και ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, ΕΡΣ. Κάθε πΕΡΣι και καλύτερα. Τώρα πηγαίνουμε για συνταγματική ΕΣΡοπή. Νέο Τζακ Ποτ σημειώθηκε στην επιβολή προστίμων από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. 

Ο Ερντογάν ελέγχει και το Αιγαίο και το διαδίκτυο. Ο Μητσοτάκης μόνο το Facebook . Ό,τι μπορεί ο καθένας.

Μετά από πιεστικές βιαπραγματεύσεις η τράπεζα -ονόματα δε λέμε- αναγκάστηκε να δεχθεί νέα ρύθμιση του χρέους της ΝΔ διακοσίων εκατομμυρίων. Ρύθμιση Μαθουσάλας. Χίλια χρόνια πείρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: