28/11/20

Πλατίνογλου Προ-Πο

Τα Χριστούγεννα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα με SMS 666.

Πριν τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θέλοντας να δικαιολογήσει το μέτρο της απαγόρευσης των συναθροίσεων που ανακοίνωσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., δήλωνε πως «οι δρόμοι και οι διαδηλώσεις κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια».

Αρκετές ημέρες μετά, θέλοντας να δικαιολογήσει την παρουσία χιλιάδων αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας την 17η του Νοέμβρη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επανήλθε και μας πληροφόρησε πως «δεν μεταδίδεται έξω ο ιός στην ατμόσφαιρα. Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους».

Τι από τα δύο ισχύει τελικά; Η αλήθεια είναι πως μας μπέρδεψε ο υπουργός. ΑΠΟ ΕΔΩ

Αφού, ρε Χρυσοχοΐδη, δεν μεταδίδεται ο κορονοϊός στην ατμόσφαιρα, γιατί μας απαγορεύεις την κυκλοφορία και τις διαδηλώσεις; Τι πίνεις; Να μας συστήσεις τον έμπορο.   

Οι υπουργοί της Αστυνομίας κάνουν κακό στους αστυνομικούς. Μέχρι τώρα τους ξεφτίλιζαν στα μάτια του κόσμου. Ο τωρινός τούς κολλάει και κορονοϊό.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗ ΜΑΣ / Η επικινδυνότητα της ουσίας CS (ορθο-χλωροβενζιλίδινομαλονονιτρίλιο) που περιέχεται στα δακρυγόνα ανάγκασε τον ΟΗΕ, λόγω της χρήσης της στον πόλεμο του Βιετνάμ, να καταλήξει στην απαγόρευσή της μέσω του Πρωτοκόλλου της Γενεύης και της Σύμβασης του Παρισιού, η οποία έχει κυρωθεί και από την Ελλάδα. Πες δέκα φορές "ορθο-χλωρο-βενζι-λίδινο-μαλονο-νιτρίλιο"

Για τον άλλο πανέξυπνο υπουργάρα μας, τον άμπαλο Βασιλάκη Κικίλια, δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, αλλά η πόλη Δράμα. Κωμικόν δράμα η Καβάλα στις Σέρρες. (Πανσεραϊκός - Καβάλα 6-0) 

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει επιστημονικά την πανδημία. Στην Τραπεζούντα των Ποντίων ο κορονοϊός δεν κολλάει σε ΙΧ, όταν επιβαίνουν τρία άτομα, αρκεί να είναι συγγενείς. Χωρίς βαθμό συγγένειας δεν κολλάει στα λεωφορεία μέχρι 50 άτομα. Και στα τρόλεϊ και στα βαγόνια Ηλεκτρικού, Μετρό και Τραμ αναντάμ παπαντάμ.

Ευχαριστώ για την παρέα μας, καλό λοκντάουν και καλό Πάσχα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: