7/10/20

Δεν είναι αθώοι, δεν είναι ελεύθεροι

Κλείσαν τα σκυλάδικα, έκλεισε και η Χρυσή Αυγή, θα γιγαντωθεί η ανεργία. Πόσους μαχαιροβγάλτες να προσλάβει η Αστυνομία;

Ειλικρινή μεταμέλεια επικαλείται ως ελαφρυντικό ο Ρουπακιάς, που είπε "Μια δολοφονία ήταν και την κάναν θέμα". 

Η Δικαιοσύνη δεν έκανε 2 φορές το ίδιο λάθος. Θυμίζουμε, οι ναζί της κατοχής 41-44 ελεύθεροι, πλούσιοι, βολεμένοι, εξουσιαστές...

Τι έγινε, ρε παιδιά; Νευρίασαν οι αστυνομικοί με την καταδικαστική απόφαση που στέλνει φυλακή τους μπράβους που είχαν τη Χρυσή Αυγή και δέρνουν τους διαδηλωτές έξω από το Εφετείο;

Σήμερα η Δικαιοσύνη αποφάσισε ότι η ναζιστική οργάνωση είναι παράνομη. Γιόρτασε η Δημοκρατία. Ο Χρυσοχοΐδης τι έκανε; Είδε 150 αόρατες μολότοφ εναντίον αστυνομικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Πάντως για υπουργό δεν τον βλέπω εγώ. Ούτε φυσικά προστασίας. Ποιανού πολίτη; Ποιον προστατεύει; Ούτε καν τον εαυτό του.  

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. Δεν φτάσαμε στο τέλος ενοχής, αλλά στο τέλος εποχής τους.

Πώς; Ένοχοι οι δολοφόνοι και λοιποί ναζιστές τραμπούκοι; Κρίμα. Οι άνθρωποι, εκτός των άλλων καλών που έκαναν, έδερναν αφεντικά που προσλάμβαναν μετανάστες στη θέση Ελλήνων, θέλεις όπως μάζεμα φράουλας και άλλων φρούτων που τα ελληνόπουλα κάθε χρόνο κάνουν ουρές για να προσληφθούν. Βέβαια στην ανάγκη κουβαλούσαν μετανάστες σε αυτά τα αφεντικά, αλλά σε καπιταλισμό ζούμε.

ΠΡΩΤΟ (Π)ΘΕΜΑ: Η Χρυσή Αυγή επετέλεσε κοινωνικό έργο. 

Όταν, εξαιτίας της κρίσης, έκλειναν το ένα μετά το άλλο τα νυχτερινά καταστήματα, εκατοντάδες εργαζόμενοι έμεναν καθημερινά χωρίς δουλειά. Και καλά οι σερβιτόροι, μάγειρες κ.λπ. Οι μπράβοι όμως; Πού αλλού μπορούσαν να βρουν δουλειά; Η οργάνωση τους πρόσφερε αυτή τη βοήθεια και τα παλικάρια απασχολήθηκαν πάνω στο αντικείμενό τους. Έτσι, η ανεργία δεν σημείωσε περισσότερη από την τρομακτική της αύξηση μέχρι και την πρωθυπουργία του Μεσσήνιου (Βορειο)Μακεδόνα Αντώνη Σαμαρά. 

Τα μέλη αυτής οργάνωσης όμως, βοήθησαν και την Αστυνομία στο θεάρεστο έργο της να δέρνει αριστερούς και γενικότερα δημοκράτες διαδηλωτές, κάτι που απάλλαξε το Δημόσιο από την ανάγκη διορισμού νέων αστυνομικών, λύση οδυνηρή για την αγορά, την κρατική οικονομική ενίσχυση δηλαδή όσων επιχειρηματιών δεν έχουν καμία τέτοια ανάγκη.

Μην τολμήσει ένας άνθρωπος να διατάξει δολοφονίες, αμέσως να τον βγάλουν αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης!...

Ε, όχι κι εγκληματική οργάνωση!... Εντάξει, δεν βγαίνουν οι ίδιοι βουλευτές, συμβάλλουν όμως στην εκλογή πολλών σε άπειρες θέσεις.

Ε, όχι κι εγκληματική οργάνωση!... Δε ντρεπόμαστε, λέω εγώ!... Τους χρωστάμε και 10 εκατομμύρια.


Αν όχι οι χρυσαβγάδες ποιοι είναι εγκληματική οργάνωση; Μόνο οι μουργόλυκοι του Ντίσνεϊ;


Ο Τραμπ είναι δέκα μονάδες πίσω από τον Μπάιντεν. Για ν' ανατρέψει το κλίμα σκέφτεται να παραγγείλει γκάλοπ από ελληνική εταιρεία μετρήσεων. 

Το σύστημα των ΗΠΑ δεν ανησυχεί για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών. Όλοι οι πλούσιοι είναι σίγουροι ότι πρόεδρος θα βγει ο Τραμπάιντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: