16/7/20

Μητσοτάκη φάτσα Ερντογάν ράτσα

Είδαμε τον Ερντογάν να κλείνει φυλακή ως πραξικοπηματίες αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφους, δικαστές. Από κοντά και ο Μητσοτάκης.

Τους αντιπολιτευόμενους πολιτικούς τους στέλνει σε προανακριτικές και  εξεταστικές επιτροπές της Βουλής. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και σε δημοσιογράφους που αντιπολιτεύονται. Τους στέλνει όμως προκαταβολικά κάθε τόσο στον εισαγγελέα για να μην ξεχνιόμαστε. Σε μία εβδομαδιαία  αντιπολιτευόμενη εφημερίδα δεν έδωσε τίποτα από τα 20 εκατομμύρια που μοιράστηκαν ακόμα και σε ανύπαρκτα σάιτ.

Τους απλούς αντιπολιτευόμενους πολίτες αφού τους απαγόρευσε να διαδηλώνουν, τους σπάει στο ξύλο, τους φυτεύει και μια μολότοφ και τους στέλνει στον εισαγγελέα να παιδεύονται πέντε χρόνια μέχρι ν’ αθωωθούν.

Κάθε τόσο ο Μητσοτάκης απειλεί ότι θα στείλει κι άλλον πρώην υπουργό σε εξεταστική επιτροπή κι όπως φαίνεται θα το πάει αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Δηλαδή θ’ ασκεί ενεργό αντιπολίτευση στην προηγούμενη κυβέρνηση. Από κοντά και η Φώφη.

Είμαστε η μοναδική χώρα που σε ομολογημένο διεθνές σκάνδαλο απειλεί επίσημα να φυλακίσει εισαγγελείς που το εξετάζουν και πρώην υπουργούς που τους το επέτρεψαν αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: