29/5/20

Τσαμπατζήδες υγείας

Μετά το δωρεάν χειροκρότημα η οικογένεια Μητσοτάκη μετατρέπει τους υγειονομικούς σε βαστάζους τσαμπατζήδων. 

Στα νοσοκομεία θα μπαίνουν ιδιώτες να διαχειρίζονται πχ μαγνητικούς τομογράφους, θα τους υπηρετούν οι υγειονομικοί του νοσοκομείου, θα τους προσφέρει το ίδιο το νοσοκομείο πελάτες στο πιάτο και αυτοί θα παίρνουν τα λεφτά. Επιχειρηματική ικανότητα ηλιθίου που κονομάει. Κλείνουν και το κέντρο μαστού στο νοσοκομείο Έλενα. Εξυπηρετούσε 20 χιλιάδες γυναίκες ετησίως. Ποιος δεν χειροκρότησε;

Πανεπιστήμιο στη Γερμανία διέκοψε την κλινική μελέτη που έκανε χορηγώντας υδροξυχλωροκίνη, φάρμακο κατά της ελονοσίας σε ασθενείς με Covid-19. Αυτό αφότου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι σταματά μεγάλη έρευνα για λόγους ασφαλείας. Μόνο πειραματόζωο στον κόσμο ο πρόεδρος Τραμπ που ανακοίνωσε τις προάλλες ότι το παίρνει και είναι καλά.

Βγαίνει σε διαφημιστικό κοτζαμάν υφυπουργός προστασίας του πολίτη και μας λέει, σαν καθηγήτρια οικοκυρικών, να πλένουμε τα χέρια μας και να προσέχουμε πώς ψωνίζουμε; Αν αυτό δεν είναι προεκλογική καμπάνια δωρεάν, τι είναι; Κι αν δεν τα πλένουμε καλά; Θα έχει αστυνομικούς να μας παρακολουθούν στην τουαλέτα; Ή καμιά κάμερα της Κεραμέως; Θα με σταματάνε στο δρόμο να κοιτάνε αν μυρίζουν τα χέρια μου σαπούνι; Μένουμε αφελείς

Στο Βέλγιο η νεοφιλελεύθερη πρωθυπουργός είπε «Μια γριπούλα είναι δεν πειράζει» Έτσι σε όλη τη χώρα και ειδικά στις Βρυξέλλες την πρωτεύουσα της Ευρώπης οι γιατροί και οι νοσηλευτές φορούσαν σακούλες σκουπιδιών, αφού δεν είχαν ούτε γάντια και το Βέλγιο έγινε η χώρα με τους περισσότερους θανάτους ανάλογα με τον πληθυσμό της. Η πρωθυπουργάρα τους, που είχε βάλει άσχετους να βοηθούν, με νόμους αγοράς, μόλις η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο είπε να επισκεφθεί ένα νοσοκομείο και αντίκρισε δεξιά αριστερά του δρόμου στην είσοδο στο νοσοκομείο δυο σειρές υγειονομικών να της γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη. Τι άλλο έκαναν στο Βέλγιο οι νεοφιλελεύθεροι; Ό,τι και στην Ιταλία, ό,τι και στη Σουηδία: τους προσβληθέντες κυρίως γέρους δεν τους δέχονταν στα νοσοκομεία και τους μετέτρεπαν σε υγειονομικές βόμβες που έσκασαν.

Το ίδιο είπε στην αρχή κι εδώ ο αρμόδιος πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κουμπάρος του Κυριάκου: «Μια απλή ίωση είναι». Έδωσε την πληροφόρηση κοινού σε Γαλλική κολοσσιαία επιχείρηση, η οποία προσέλαβε έκτακτους πανάσχετους υπαλλήλους τηλεφωνητές, που σας είπαμε πώς τα κατάφεραν. Μολύνθηκε εξαιτίας τους η Ηλεία και η Αχαΐα επειδή στις οδηγίες τους δεν εξετάζονταν όσοι έρχονται από Ισραήλ, την 41 ετών μητέρα τριών παιδιών την έκλεισαν σπίτι και πέθανε, γιατί έτσι έλεγαν οι οδηγίες ό,τι κι αν ισχυρίζονταν οι γιατροί που τους τηλεφωνούσαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: