14/8/19

Φωτιά και μαύρο

Μόνη άσπρη μέρα με τη ΝΔ είδαμε χθες από τους καπνούς.

Μαυροζούλα στην ΕΡΤ.
ΖΟΥΛΑΣ: Μαύρο στην ΕΡΤ;
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Γιου ΕΡΤ.
ΖΟΥΛΑΣ: Γιου μαύρο; Μπικόζ;

? Υπάρχει λόγος που η Digea κάνει διαφημιστική καμπάνια;


Επέστρεψε εκτάκτως στην Αθήνα ο Μητσοτάκης, εξαιτίας των πυρκαγιών. Συναγερμός στην Πυροσβεστική μην πιάσει φωτιά και στον Εθνικό Κήπο ή στο Πεδίον Άρεως. Μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και στο Άλσος Συγγρού.

Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΕΙ ΙΣΙΟΣ: «Η Στερεά Ελλάδα θα καίγεται σαν λαμπάδα μέχρι και την τελευταία μέρα που θα είναι περιφερειάρχης της ο γιος της Ντόρας.»

Ο Μητσοτάκης έδειξε τηλεοπτικά αντσνακλαστικά με τον ανιψιό του τον περιφερειάρχη Μπακογιάννη σε σύζευξη ζάπινγκ.
Κι επειδή λέμε τα πάντα, ακόμα και την αλήθεια, οι τύποι εμφανίστηκαν τηλεοπτικά στις φωτιές μόνο κατόπιν εντολής των επικοινωνιολόγων τους.

Ο γιος της Ντόρας  και ο θείος του εμφανίστηκαν στις πυρκαγιές έτσι, για το Μάτι.


Ο Μπακογιάννης είναι μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου είναι περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Έπρεπε από την πρώτη μέρα των πυρκαγιών να βρίσκεται στο γραφείο του και όπου αλλού χρειαζόταν, να τρώει και να κοιμάται εκεί. Πού ήταν τις ημέρες μέχρι την τηλεοπτική του εμφάνιση στις φωτιές; Αν η Δούρου ήταν υπεύθυνη για πέρσι, τότε κι αυτός έχει ευθύνη για φέτος. Πού βρισκόταν; Στον κόσμο τους;

ΑΝΑΠΤΥΞΗ / Απαλλαχτήκαμε από νατούρα, άντε να βάλουμε τις ανεμογεννήτριες.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΥΠΟΦΑΝΤΗ: Για όλα φταίει η χαλέπιος πεύκη, η καιομένη του Χαλεπά.

ΑΙΣΧΟΣ / Το 2010 έκλεισαν 2.500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνος, αλλά ούτε Δασκαλάκη-Αγγελοπούλου είδαμε πρόεδρο εορτασμού, ούτε Παναγιωταρέα εκπρόσωπο Τύμβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: