23/7/19

Ε(Λ)ΛΑ(Σ) με το γκώλο

Επί Τσίπρα ήμαστε δυστυχισμένοι, γιατί ακούγαμε από την τηλεόραση, ακούγαμε από τα ραδιόφωνα και χαζεύαμε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μια Ελλάδα που καταστράφηκε. Τώρα μαθαίνουμε ότι στα ξαφνικά όλα είναι καλά.

Ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις δεν είχε χρόνο να απαντήσει για το ασφαλιστικό, το αφορολόγητο, τη 13η σύνταξη, τα πλεονάσματα. Δεν τον ενδιαφέρουν.

Δεν βρήκε επίσης χρόνο να απαντήσει ούτε για προσλήψεις σε εκπαιδευτικούς, γιατρούς και στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι.


Αντιθέτως, βρήκε χρόνο μόνο να μας πει ότι θα πουλήσει τα φιλέτα της ΔΕΗ, θα ακυρώσει στην πράξη τη μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια μέσω του εξορθολογισμού των τιμολογίων, καθώς και ότι η εμμονή στην ακροδεξιά ατζέντα της τάξης και ασφαλείας αποτελεί προοδευτική πολιτική. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα ΜΜΕ διαφημίζουν τα έργα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έτσι άθελά τους μαθαίνουμε όλοι τι έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα και μας το κρύβανε.

Kostis Hatzidakis / @K_Hatzidakis / Ενισχύουμε τη ρευστότητα της #ΔΕΗ κυνηγώντας τα μεγάλα ψάρια και εισπράττοντας από τους στρατηγικούς κακοπληρωτές – μόλις 60.000 καταναλωτές χρωστούν περίπου 800 εκατομμύρια στην εταιρία. Για τους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας θα υπάρχει πάντοτε ειδική μέριμνα.

Θεοφάνης Βέργος / @th_vergos / Δεν θα τολμούσα να γράψω τέτοια πράγματα αν πρώτα δεν έφερα στη δημοσιότητα την απόδειξη εξόφλησης του χρέους του κόμματός μου προς τη ΔΕΗ. Αλλά είπαμε, πρόκειται για πολιτικούς απατεώνες πρώτης τάξεως.

Όχι άλλα θρησκευτικά. Ακόμα και το προσφυγικό ρεύμα είναι αποτέλεσμα και της εργαλειοποίησης των θρησκειών από εξουσίες.


Ανάπτυξη με τη βοήθεια του Θεού
Φέικ Νιουζ
Άπαξ και κληρώθηκες στους προκριματικούς με τον Άγιαξ, πουλάς αμέσως τους παίκτες που πήρες για το Τσάμπιονς Λιγκ και για υφυπουργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: