6/7/19

Το βρώμικο ᾿19

Τα λέγαμε
Καλό μας Μητσοτάκι, προσοχή. Οι αριστεροί δεν ήξεραν να κυβερνήσουν και να διαδώσουν το έργο τους, όμως ενόσω βρίσκονταν στην κυβέρνηση έμαθαν από μέσα να κάνουν γερή αντιπολίτευση.

Η ΝΔ σίγουρα θα μειώσει, μην πούμε θα μηδενίσει, την ανεργία. Ποιος θα μείνει στην Ελλάδα με Μητσοτάκη πρωθυπουργό;

Η ασφάλεια του συστήματος, Κούλη μας, χρειάζεται στην Αστυνομία μία ομάδα όχι Δέλτα, αλλά Έβγα. Έβγα, καλό μας όργανο, από τη φύλαξη του διευθυντή εταιρείας, εφημερίδας, του υψηλού προσώπου, έβγα στον κόσμο να τον προστατεύσεις. Έβγα από τα γραφεία, δεν είναι δουλειά του αστυνομικού να εκδίδει ταυτότητες με μοναδικό ντοκουμέντο χαρτί από τον Δήμο, ούτε διαβατήρια.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ
Φτιάξε ένα καλό παραμύθι για την αλήθεια, Αλέξη μας. Φτιάξε το με λέξεις, εικόνες κι αισθήματα, όχι με αριθμούς και πίνακες.

Οι τραπεζίτες πολύ σωστά αγανακτούν με τον Μητσοτάκη. Το κόμμα του χρωστάει στα πιστωτικά ιδρύματα 280 εκατομμύρια και το χρέος ανεβαίνει. Πολύ περισσότερα χρωστά στις τράπεζες η ίδια η οικογένεια Μητσοτάκη. Ε, να μην τους δώσει τα 37 ψωρο-δισεκατομμύρια του μαξιλαριού; Έτσι Ν_-Μητσοτάκης γελούν και τραγουδούν: «Δε θα ξοφλήσουμε ποτέ κουφάλα τραπεζίτη».

Ε-ε-έρχεται.

Ο τίτλος που απορρίψαμε ήταν «Αισχύνεια 2019».

Δεν υπάρχουν σχόλια: