20/6/19

Ούλοι ΜΜΕ τον Κούλη

Αν ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑς θα μείνουν στην ίδια τάξη όλα τα παιδιά της Πρώτης Γυμνασίου.

Στο ντιμπέιρε πολιτικών αρχηγών, ερωτήσεις θα κάνουν και η ανιψιά του προέδρου της ΝΔ και η σύζυγος υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ. Σε όλα τα ευρωπαϊκά ειδησεογραφικά δίκτυα πέφτει γέλιο. Αλήτες / Ρουφιάνοι / ΤιΒισιογράφοι.

Αν ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑς τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια θα πρέπει να πληρώσουν όσα χρωστάνε στο κράτος, δεν θα τα καταφέρουν και θα κλείσουν.

Οδηγίες του Σκάι προς ψηφοφόρους: «Αν θα ψηφίσετε ΝΔ πηγαίνετε στο εκλογικό σας τμήμα με την ταυτότητά σας κ.τ.λ. Αν θέλετε να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ μην πάτε, μη χάνετε την ώρα σας κι εκτίθεστε σε μάτια ανθρώπων του παλαιού καθεστώτος που επανέρχεται.»

Σε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ και σε όλα τ’ άλλα ο Ποινικός Κώδικας.

Ο Κούλης είπε στους επιχειρηματίες ότι θα τους μειώσει τη φορολόγηση και ζητά απ' αυτούς να σεβαστούν την εργασία, τα εργασιακά δικαιώματα, να μην φοροκλέβουν, να μην κάνουν ζημιά στο περιβάλλον, να μην καταπατούν εργασιακά δικαιώματα. Μάλιστα. Δηλαδή αν δεν τα κάνουν αυτά τι θα γίνει; Θα τους κόψει ο Κούλης τη μείωση των φόρων;

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική, γι’ αυτό θέλω κυβέρνηση ΝΔ να ελέγχει την τήρησή της, γιατρέ μου.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Χρωστάμε πιο πολλά στους ποιητές μας, απ’ όσα στους δανειστές μας».

Αποκλειστικό. Στις εκλογές θα μπορούν να συμμετέχουν και κόμματα που δεν διαθέτουν τραπεζική ενημερότητα.

Τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές, από πρώτη Ιουλίου, όλες οι τράπεζες θα κλείσουν τα ΑΤΜ, ώστε να εξΑΤΜιστεί και το τελευταίο ευρώ των φτωχών. Στα ταμεία των υποκαταστήματα θα γίνεται του υπαρκτού σοσιαλισμού η ουρά. Θα νικήσουμε ξανά τους κομμουνιστάς είπαν όλοι οι τραπεζίτες, κόντρα στους φρονιμίτες.

Ουρές στις τράπεζες. Δεν είναι κατάσταση αυτή με τις συντάξεις. Να τις καταργήσουμε για να ησυχάσουμε.

Το Σάββατο 6/7 στις 10 το πρωί θα ορκιστεί η κυβέρνηση Κούλη στις εγκαταστάσεις του Σκάι, που θα έχει και τ’ αποτελέσματα της Κυριακής.
Μη φοβάστε, φήμη είναι ότι από Δευτέρα 8/7 ο Κούλης θα σας κουρέψει τις καταθέσεις. Μάλλον σκέφτονται να σας κουρέψουν τ’ αρχίδια, αλλά πάλι μη σας νοιάζει. Ούτε από το ένα ούτε από το άλλο έχετε εσείς.

Χεστήκαμε κι η βάρκα έγειρε δεξιά.  

  • Οι Έλληνες δεν χέζονται σαν Ευρωπαίοι. Οι Ευρωπαίοι είναι που χέζονται σαν Έλληνες. Θα δεις και τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους και τους Ιρλανδούς να παρακαλάνε για εξοντωτικά, δολοφονικά μνημόνια, αλλά εμείς δεν θα τους τα δίνουμε. Είμαστε αυτοκτονικοί σαδιστές.
  • Οι Έλληνες δεν απαιτούν καν χρήματα. Δεν χρειάζεται να τους εξαγοράσεις για να ψηφίσουν αυτό που θα τους καταστρέψει.
  • Χεστήκαμε που μας ξέχεζαν κάθε τόσο Ντάισελμπλουμ, Γιούνκερ, Σόιμπλε. Τώρα μας χέζουν Ξαφά και  υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ για τεμπέληδες που παίρνουν επιδόματα. Τελικά θα πάμε από χέσιμο. Δε μας χέζεις, ρε Στουρνάρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: