19/6/19

Ούλοι Κούλη

Ευτυχώς που η ΝΔ κρύβει το πρόγραμμά της και καλά κάνουν οι άνθρωποι για να μην τρομάζουμε.

Ναι, το κρύβει, το πρόγραμμά της η ΝΔ, πίσω από το δάχτυλό της το μεσαίο που μας προτείνει. Αλλά το κρύβει.

Εντάξει, πού και πού βγαίνουν Στουρνάρας, Ξαφά, Καραγκούνης, Χατζηδάκης και άλλα παιδιά και τους ξεφεύγουν κάτι λίγα, πολύ λίγα όπως ότι θα κόψουν συντάξεις, μισθούς, επιδόματα και αφορολόγητο. Λένε ότι θ’ αφήσουν χωρίς λεφτά νοσοκομεία και σχολεία, αλλά δεν θ’ απολύσουν δημοσίους υπαλλήλους, απλώς δεν θ’ ανανεώσουν καμία σύμβαση εκατοντάδων χιλιάδων συμβασιούχων και για κάθε πέντε που αποχωρούν από δημόσιο λόγω σύνταξης ή θανάτου θα προσλαμβάνουν έναν.

Αποκαλύπτουν και άλλο καλό, ότι πολλοί ιδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων θα κουβαλήσουν την πραμάτεια τους στα δημόσια νοσοκομεία για να μην πληρώνουν ενοίκια και εργαζόμενους.

Εμάς δεν μας τρομάζουν αυτά, γιατί είμαστε γενναίοι Έλληνες.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι αν αποκαλύπτει αυτά που αποκαλύπτει η ΝΔ τότε αυτά που κρύβει τι είναι; Έκπληξη, είναι, βρε κουτά. Κίντερ έκπληξη. Μπάτσελορ τούρτα, απ’ όπου θα βγει το μοντέλο με το αλυσοπρίονο στο χέρι.

Βρε κουτά, ο Κούλης και η παρέα του θα ρημάξουν το δημόσιο χρήμα για το καλό σας. Θα δώσει στα λαμόγια που σας έδιναν δουλίτσες και σας είχαν απλήρωτους και ποιος ξέρει, ίσως τελικά κάτι σας δώσουν. Έλπιζε και μη ερεύνα.

Βρε κουτά, οι άνθρωποι είπαν απλώς ότι αυτά που τώρα το δημόσιο σας προσφέρει δωρεάν, αύριο θα τα πληρώνετε από την τσέπη σας. Και ξέρετε γιατί; Γιατί θα είσαστε άρχοντες, βρε κουτά! Δε χαίρεστε;

Είναι δυνατόν να κατακρίνεις τον Κούλη, βρε κουτό, που θα σου δίνει 12 ώρες δουλειά τη μέρα, επτά μέρες τη βδομάδα; ποιος δίνει περισσότερα;

Εντάξει, ο Κούλης θ’ αυξήσει τον ΦΠΑ και τις τιμές στα φάρμακα και στα καύσιμα. Εσύ όμως είσαι λιοντάρι, τι να τα κάνεις τα φάρμακα; Άσε που έτσι θα χαλάς λιγότερα καύσιμα, θα σου ξυπνά η οικολόγρια μέσα σου, βρε κουτό!...

Ο Κούλης πριν ένα μήνα σε συνέντευξή του εξέδωσε κατά του Πλατινί ίνδαλμα συλλήψεως. «Τον έχω ποδοσφαιρικό ίνδαλμα», είπε και πήγε φυλακή ο άνθρωπος. Θυμίζουμε στα καλλιτεχνικά, Πλατινί – Μπέος – Μαρινάκης, το τρίο φάουλ.

Ο Κούλης πολύ σωστά είπε ότι σε τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δεν συγκαλείται ΚΥΣΕΑ. Το ήξερε αυτό και ο Ερντογάν γι’ αυτό έκανε την πρόσκληση τότε. Η επόμενη εισβολή πχ στον Έβρο θα γίνει πριν το Δεκαπενταύγουστο γιατί ως γνωστόν τότε δεν συγκαλείται ΚΥΣΕΑ χαλάει και τον τουρισμό.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν τόλμησαν να κάνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Δεν τόλμησαν να κόψουν τα επιδόματα, να μειώσουν μισθούς και συντάξεις, δεν τόλμησαν καν να καταργήσουν την επιθεώρηση εργασίας και το ΣΔΟΕ. Ψηφίστε ΝΔ.

Επαναστά(χ)τη μου εσύ!....

Δεν υπάρχουν σχόλια: