22/5/19

Ο Κούλης πρόεδρος, τελευταίες παραστάσεις

Τον Κούλη άρχισε να τον λούζει ψυκτικός ιδρώτας.

Στη διακαναλική ο Κούλης μίλησε για τις γυναίκες που πρέπει να μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι τους. Στην Τσιμτσιλή κατάφερε να ξεστομίσει ότι στο σπίτι κουμάντο κάνει η νοικοκυρά. Από πού ακριβώς περιμένεις να πάρει έξτρα ψήφους ο Κούλης; Από ψυκτικούς και συντηρητές ασανσέρ που τους τοποθετεί στα δυτικά προάστια της Αθήνας σίγουρα όχι. Ούτε από κατοίκους των δυτικών προαστίων που τους έχει τάξει για «ταπεινά» επαγγέλματα. Από άνεργους, συμβασιούχους του δημοσίου ή συνταξιούχους, μάλλον δεν περιμένει τίποτα. Τώρα κόβει τη δίοδο για ψήφους και από τις γυναίκες.

Άλλη μια νοικοκυρά που κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

Ποιο ακριβώς ήταν το επάγγελμα του Κούλη πριν ασχοληθεί με την πολιτική και τη βουλευτική αποζημίωση;

Αν η ΝΔ έρθει δεύτερη στις ευρωεκλογές θα παραιτηθεί από αξιωματική αντιπολίτευση;

Για τον Μαρινάκη ο Κρέτσος έπρεπε να γυροφέρνει στον Αργοσαρωνικό τα  στελέχη από Netflix, Amazon, Universal, HBO του Game of Thrones, Disney και άλλους με εισιτήριο στο "Καμέλια" του 1962, μαζί με Βουγιουκλάκη, Κωνσταντάρα Κακκαβά, Βέγγο και όλες τις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες.

ΤΟ ψηφοδέλτιο

Αυτή την τελευταία προεκλογική εβδομάδα αισθάνομαι ένα τίποτα. Δεν μου τηλεφωνούν οι εισπρακτικές εταιρείες. Προφανώς υπολογίζουν ότι νικητής θα είναι ο Κούλης και δεν δέχονται συμβιβασμούς με δανειολήπτες.

Δεν ξέρω τι θα γίνει τη Δευτέρα των εκλογών. Ξέρω όμως ότι σ’ αυτές τις εκλογές σίγουρα χαμένος θα είναι ο δημοσκόπος του ΜΜΕ.

Ανοιχτό πανεπιστήμιο υπάρχει, ανοιχτά μαγαζιά και ανοιχτούς λογαριασμούς έχουμε, ανοιχτά χρώματα βρίσκουμε, ανοιχτή συγκέντρωση του Κούλη όμως, δεν θα δούμε πουθενά.

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση Κούλη Παρασκευή σε κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου. Αν πάει καλά θα μιλήσει και σε κλειστό αεροδρόμιο.

Θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την Εισαγγελία Εφετών

Και μια κουβέντα για τον καιρό: περιμένουμε αφρικανική σκόνη μόνο για Έλληνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: