24/4/19

Άτομα ΜΕ Απειρία

Το ΑΜΕΑ δεν ξεχνά Βενιζέλο - Σαμαρά 
Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν έπρεπε να κάνει τη δήλωση ο Πολάκης, αλλά τι πολιτική παράγει αυτή. Οι εντυπώσεις ξεχνιούνται εύκολα, η ουσία μένει.

Η δήλωση Πολάκη για τον ΑΜΕΑ υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ δεν ήταν ατυχής, αφού έβγαλε στη φόρα ότι ο Κούλης θέλει να κόψει και τις διευκολύνσεις που δίνονται σε άτομα με αναπηρία, τις οποίες χρησιμοποίησε και ο ίδιος ο υποψήφιός του για επαγγελματική αποκατάσταση.

Είναι σίγουρος ο Κούλης ότι θέλει τον Πολάκη εκτός κυβέρνησης; Αν πάει άλλος στη θέση του όταν ασχολούμαστε με το υπουργείο Υγείας θα είναι για το έργο του και όχι για κοινωνικά διαδικτυακά μηνύματά του ενός των δύο υπουργών.

Πώς συμφέρει τον Κούλη να μην είναι ο Πολάκης υπουργός αναπληρωτής Υγείας με ένα μήνυμα του οποίου ασχολούμαστε εδώ και μέρες, αντί με τον Κούλη που δήλωσε, στην αρχή, ότι θέλει να κόψει το δώρο Χριστουγέννων, αλλά το «διόρθωσε» κι έκοψε το κοινωνικό μέρισμα.

Ο Πολάκης έσωσε και τη γυναίκα του Στουρνάρα και την πρώην ΓΓ Δημόσιας Υγείας πολιτική προϊσταμένη του ΚΕΕΛΠΝΟ και νυν υποψήφια του ΚΙΝΑΛ. Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για πολύ χρήμα και εξώφθαλμα χαριστική ανάθεση έργου στην πρώτη κυρία της Τραπέζης Ελλάδος.

Ο Κούλης κατάφερε να συζητάμε και για το ότι θέλει να συνεχίσει το κόψιμο επιδομάτων αναπηρίας και μορίων υπέρ των ΑΜΕΑ που ο Κυμπουρόπουλος δεν τα θέλει, αλλά τα χρησιμοποίησε για τη θέση που κατέλαβε. Δεν τα θέλει για τους άλλους.

Η Βόζεμπεργκ κάλεσε τον Πολάκη να τα βάλει με κάποιον του ύψους του. (Και όχι με τον "κατώτερο" Κυμπουρόπουλο) Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ισχυρίστηκε ότι επειδή ο Κουρουμπλής είναι τυφλός αδυνατεί να ασκήσει τα καθήκοντά του. Ο Φωτήλας της ΝΔ (πρώην Ποτάμι) ζήτησε όσοι έχουν αναπηρία 90% να μένουν κλεισμένοι σπίτι τους. (Ή σε ίδρυμα, φυσικά) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: