18/3/19

Fake Νews Demokrasi

Καθόλου νέο είναι το κόμμα της Πειραιώς Μοσχάτου και καθόλου δημοκρατικό. Είναι όμως πολύ αστείο.

Περνάμε καλά με ανακοινώσεις του γραφείου τύπου της ΝΔ. Τελευταία γλεντήσαμε που το κυβερνητικό κτήριο της Βολιβίας είναι για τη ΝΔ σπίτι του Μοράλες. Ελπίζω αύριο ν’ ασχοληθούν με ανακοίνωση που δεν εξεδόθη και ισχυρίζεται ότι ο Σαμαράς το 2015 δεν παρέδωσε το Μαξίμου στον Τσίπρα, αλλά σε μεσιτικό γραφείο, το οποίο για κάποιο λόγο δεν το πούλησε ακόμη.

Μικρά παιδιά δεν πρέπει να παίρνουν κοινωνικούς ρόλους μεγάλων.

Παιδιά του γραφείου τύπου της ΝΔ, σίγουρα οι ευρωεκλογές θα είναι ντέρμπι, το ομολογεί και ο αντιπρόεδρας. Θα πρότεινα να ζητήσετε ξένους διαιτητές.

Παιδιά του γραφείου τύπου της ΝΔ, κανείς δεν εμπιστεύεται πια τις δημοσκοπήσεις. Γιατί να μην περάσουμε στις ασφαλείς ραβδοσκοπήσεις και στις προβλέψεις επιφανών γερόντων;

Παλαιά Αρχαία Ελληνικά Α’ Γυμνασίου: Λίθοι, πλίνθοι, κέραμοι εκτάκτως ερριμμένα​.
Γέρων πάει ίσιος: Ηλίθοι, πλίνθιοι, τούβλα ατάκτως εΝΔεδυμένα.

Αηδιασμένος με την πρακτική του γραφείου τύπου της ΝΔ παραιτήθηκε από τα παραμύθια και τους παραμυθατζήδες ο Πινόκιο.

Στο ντέρμπι των αιωνίων η αστυνομία δεν κατάφερε να εμποδίσει την είσοδο καπνών με χημικά στον αγωνιστικό χώρο, Στο ντέρμπι των αιωνίως αντιπάλων όλα έδειξαν από την αρχή, από το πέμπτο λεπτό τι θα γίνει. «Καταρχάσαμε», είπαν παράγοντες του ΠΑΟ

Καραπαπάς: «Θέλαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι για να βάλουμε κι άλλα γκολ». Μετά τα έριξε στην εξυγίανση. Με τέτοιους παράγοντες ηρεμούν  τα πνεύματα.

Σε λίγο θα μας πουν ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός ακολουθεί το brain drain, όπως οι νέοι επιστήμονες που δεν βλέπουν προκοπή στην πατρίδα τους και τους κλέβει η ξενητιά. Αδριατική Λίγκα πάνω από την Ιονία Οδό.

ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Αν συνεχίσουν τις φονικές ατομικές επιχειρήσεις τρομοκρατίας οι ναζιστές θα πετύχουν τη λευκή υπεροχή στις φυλακές των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: