4/3/19

Κάτω τα χέρια από τον Κούλη


 ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
Η Κασσάνδρα της έκανε δυσοίωνες προφητείες, δεν την πίστευε κανείς Τρώας, εκείνη όμως επαληθευόταν. Κούλης και Φώφη δεν είναι Κασσάνδρες, είναι το ακριβώς αντίθετο: Σερδνάσσακ. Τις δυσοίωνες προφητείες τους τις πιστεύουν όλοι οι δικοί τους, αλλά δεν επαληθεύονται. Για την ώρα κρατούν την Τροία τους.

Δεν το πιστεύω
Ένα μεταφορικό παράδειγμα για το μπούμερανγκ: Ενόσω κυβερνάμε ως ΝΔ κάνουμε ό,τι παρανομία μας έρθει στο μυαλό, αλλά μας καλύπτει η δικαιοσύνη. Όταν όμως δεν είμαστε πια στην εξουσία μάς επιστρέφει το όπλο μας στο κεφάλι και την πατάμε τόσο εμείς, όσο και οι δικοί μας δικαστικοί λειτουργοί.

Πολλά στελέχη της ΝΔ θέλουν να κατέβουν υποψήφιοι, περισσότερα των θέσεων στα ψηφοδέλτια. Γι’ αυτό θα γίνει διαγωνισμός. Τα περισσότερα SOS θέματα στις εξετάσεις είναι από τον ποινικό κώδικα.

Η δεξιά δεν φιλοξενεί εγκληματίες, επιβραβεύει εγκληματίες σε θέσεις αιρετών. Βέβαια δεν είναι όλοι ίδιοι. Η χρυσαβγά για παράδειγμα, προτιμά δολοφόνους και τραμπούκους ή και εμπόρους μεταναστών. Η ΝΔ προτιμά πιο λάιτ εγκληματίες, όπως τσαμπατζήδες εργοδότες, μιζαδόρους καταχραστές δημοσίου χρήματος, απατεώνες δικηγόρους, παιδεραστές και άλλους ευγενείς παραβάτες του ποινικού κώδικα.

Φυσικά καλές ποινικές επιδόσεις έχουν και παράγοντες ή χούλιγκανς του Ολυμπιακού, αλλά κι αυτοί δεξιοί είναι. Έτσι καλύπτει όλους το αρχικό πόρισμα: «Ο δικαστής δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: