29/3/19

Δήμο, δεξιοσκοπήσεις

Ο μπαχαλάκιας Τσίπρας, αφού έκανε φύλλο και φτερό το ΠΑΣΟΚ, αφού εξαφάνισε ΑΝΕΛ και ΠΟΤΑΜΙ, διέλυσε τη ΔΗΜΑΡ και κόβει κομματάκια τη ΝΔ, τώρα με τον Πέτρο Κόκκαλη διαλύει και την ΠΑΕ Μαρινάκη.

Πώς θα φαινόταν αν  ο Τσίπρας ζητούσε να παραιτηθεί ο Κούλης επειδή δεν τον θεωρεί πολύ δεξιό; Και όμως ο Κούλης κάνει το αντίστοιχο. Ζητά να παραιτηθεί ο Τσίπρας επειδή δεν τον βρίσκει πολύ αριστερό. Αυτός ο -φερόμενος ως- ηγέτης της ΝΔ είναι επικίνδυνος και για την ψυχική μας υγεία.

Μη θυμίσουμε τα χάπια τους υπεραριστερούς που κράζουν να έρθει ο Κούλης πρωθυπουργός επειδή ο Τσίπρας δεν είναι, γι’ αυτούς, καν αριστερός.

Η Φώφη πηγαίνει με τη Δεξιά στον πάτο και ο Σάντσες στην Ισπανία πηγαίνει με την αριστερά στην κορυφή. Είναι θέμα επιλογής εγκεφάλου.

Η Φώφη ρυθμίζει τις εξελίξεις. Θα καταφέρει να μη μπει στην επόμενη Βουλή το ΠΑΣΟΚ που της έμεινε και θα θέσει στον Κούλη τραγικό δίλημμα: ερχόμενος πρώτος -φτου, σκόρδα- θα έχει να κάνει δολοφονική κυβέρνηση με τους χιτλερικούς και να ξεφτιλιστεί ή κυβέρνηση του ᾿'89 με τον Κουτσούμπα και να τον ξεφτιλίσει.

Αν έρθει πρώτος ο Τσίπρας θα βρει τρόπο να κάνει κυβέρνηση και να μην καταλάβει κανείς πώς.

Πολιτικό παράδοξο: η ΝΔ που αγόρασε ακριβά ακροδεξιούς και πουλήθηκε τσάμπα στην ακροδεξιά.

Μην ξεχνάμε ο Κούλης πηγαίνει για άξιος μιμητής του Αβέρωφ, του μόνου προέδρου της ΝΔ που παραιτήθηκε μετά από ευρωεκλογές. Ο Σαμαράς πρώτος, μοναδικός και αξεπέραστος. Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΔ μετά από δημοψήφισμα.

Από Ρο / Γιατί μετά από απροσδόκητο εκλογικό αποτέλεσμα δεν παραιτούνται και πρόεδροι εταιρειών δημοσκοπήσεων; Γιατί δεν παραιτούνται και διευθυντές εφημερίδων και τηλεοπτικών καναλιών; (Τα ραδιόφωνα, ως γνωστόν, ούτε διευθυντές μπορούν πια να έχουν)

Λαϊκό ρητό για τους δημοσκόπους: «Πέσε μέσα Πολυχρόνη μη μας χέσουν κι οι ευζώνοι».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ / Κύριε δημοσκόπε, βάλατε τη ΝΔ μπροστά για πισωκολλητά.

ΠΥΘΙΑ / Δημοσκοπήσεις δεν πείσεις / ουκ / εν τω σουργέλω λήξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ / Οι δημοσκοπήσεις ξέπεσαν σε δεξιοσκοπήσεις.

Αστειάκι μεταξύ τραπεζιτών για θαλασσοδάνεια αέρα-πατέρα που μοίραζαν μεταξύ τους: «Πάσχα, μωρή άρρωστη». (Από το διακοποδάνειο στο Πασχαδάνειο)

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΩ / Μετά τον Πάσχα, άντε και καλό Πάχτα. (...μωρή άρρωστη)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ / Την τραπεζική αξιοπρέπεια τη δανείσαμε και ψόφησε.

Στις ΗΠΑ συχνά βγάζουν πρόεδρο τον πιο -πολιτικά- ηλίθιο για να γελάνε. Στην Ελλάδα αποδείχτηκε ότι καλό γέλιο πέφτει όταν τον πολιτικά ηλίθιο τον έχουμε δεύτερο. Δηλαδή ο πρώτος τον τρώει χάχανο.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η Βουλή δε μπορεί ν’ αποφασίσει αν θα βγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση γρήγορα ή αργά. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι θα βγουν με τον κώλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: