3/3/19

Κούλης, αυτοδίφραγκος ηγέτης

Κούλης: «Ό,τι χρήμα περισσεύει απ’ το υπερπλεόνασμα δεν θα το δίνουμε στους κουρελήδες, αλλά στους πλούσιους να το βγάλουν στο εξωτερικό, κάτι που ενισχύει την ανάπτυξη στη χώρα μας και σε πολλές άλλες».

Τι μαθαίνω, ρε παιδί μου!... Και ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, όπως φυσικά και ο Κούλης είναι απόφοιτοι του Κωλεγίου Αθηνών.

Ποιο τραγούδι του Σαββόπουλου ταιριάζει με τον Νίκο Γεωργιάδη και όσους νεοδημοκράτες τον καλύπτουν; ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ

ΝΔημόσια Υγεία
Δε θα πάρ’ς οξυζενέ ποτέ / νοσηρέ-νοσηρέ

«Εδώ νοσοκομείο, εδώ νοσοκομείο, σας μιλά ο σταθμός των ελεύθερων ασθενών, των ελεύθερων γιατρών και νοσοκόμων. Χάπια Ουρία Φαρμακεία. Λαέ της υγείας, όπως έρχεστε να επισκεφθείτε ασθενείς συγγενείς και φίλους σας μην τους φέρνετε λουλούδια ή σοκολάτες, αλλά γάζες και ιώδια. Τέτοια πράματα σου ζητώ τα ράμματα. Φαΐ έχουμε, λευκοπλάστηδες δεν έχουμε και μπαμπάκια να σε σφάξουμε με το μαλακό.

Λαέ της πάνω απ’ όλα υγεία, όσοι έχετε στο βαλιτσάκι σας παυσίπονα, και αντιβιοτικά παντός καιρού, κερδίζετε θέση στα χειρουργεία μας εκτός λίστας.

Εδώ νοσοκομείο, εδώ νοσοκομείο, σας μιλά ο σταθμός των ελεύθερων ασθενών, των ελεύθερων γιατρών και νοσοκόμων, είμαστε άοπλοι. Δεν έχουμε σύριγγες, είμαστε άοπλοι. Ελάτε να μας πετάξετε από τους φράκτες του νοσοκομείου, όχι εμάς, αλλά να μας πετάξετε ιατροφαρμακευτικό υλικό. Τη λύση στο πρόβλημα της Υγείας θα τη δώσετε εσείς, όχι το ΕΣΥ, αλλά το ΕΜΗΣε νοιάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: