9/2/19

Όπου του βαρούν χορεύει

Στο ξένο σπίτι διαταγές δε δίνουν 
Μιλάμε για τρέλα. Η ελληνική δεξιά είναι αντίθετη με την είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας (πρώην ΠΓΔΜ) στο ΝΑΤΟ.

Ο Γέρων πάει ίσιος: Το 2020 η Αλβανία θα μετονομαστεί σε Βόρεια Ήπειρο.

Μια και βρισκόμαστε έξω -πάμε καλά- μην ξεχνάμε, η Βενεζουέλα είναι ελληνική υπόθεση. Ξεκινήσαμε με τον κίνδυνο να κάνει ο Τσίπρας την Ελλάδα Βενεζουέλα. Ελλείψει αντίστοιχων κοιτασμάτων πετρελαίων στη χώρα μας όμως, φτάσαμε για κάποιο λόγο Κούλης Φώφη να δηλώνουν στα κουφά ότι για πρόεδρο της Βενεζουέλας θέλουν τον αυτοανακηρυχθέντα και όχι τον εκλεγμένο. Πρά(γ)ματι, αυτό συμφέρει -για κάποιο λόγο- την Ελλάδα, αλλά δεν τον λένε.

Η Ελλάδα για το κομμωτήριο Κούλης – Φώφη είναι χώρα της Λατινικής Αμερικής και θα έρθει και η δική της σειρά να της αλλάξει ο Τραμπ τον ηγέτη, όταν δημοκρατικά κάποιος από τους δυο τους θα αυτοανακηρυχθεί πρωθυπουργός.

Δεν μιλάνε όμως από την πλευρά της τραγωδίας ή έστω της σοβαρότητας, αλλά από βιντεοκασέτες με κωμωδίες Ψάλτη – Μουστάκα της δεκαετίας του ᾿80. Ασχολούνται και ομιλούν περί Βενεζουέλας και Βόρειας Κορέας επειδή οι οπαδοί τους χαίρονται όταν Κούλης και Φώφη δε μιλάνε για ελληνικά θέματα. Πρά(μ)ατι, ποιος ήθελε Ψάλτη – Μουστάκα να μιλούν στις βιντεοκασέτες πολιτικά;

Τελειώσαμε και με τα Σκόπια. Τι έμεινε τώρα μπροστά μας; Μόνο οι απόκριες. Αν τις περάσουμε κι αυτές αναίμακτα, χωρίς Κούλη πρωθυπουργό, πάμε για Πάσχα-Πρωτομαγιά, Δεκαπενταύγουστο. Ότι προλάβουμε, γιατί από κει και πέρα ο Κούλης το μέλλον του θα το ᾿βρει στο τέλος του Οκτώβρη.

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε για τις Απόκριες
ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ
Συνελήφθη πριν από λίγο στα σύνορα ο Νίκος Γεωργιάδης με μεγάλη ποσότητα Lacta σε ειδικές κρύπτες στο αυτοκίνητό του. Κατηγορείται ότι με τις σοκολάτες αυτές είχε σκοπό να παρασύρει νερά αγοράκια και να παίξει μαζί τους τον γιατρό ή και πιτσικουλιές.


Βρέθηκε κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ χωρίς καταδικαστική απόφαση πάνω του. Το άτομο φυλάσσεται ως σπάνιο δείγμα σε ειδικό χώρο της Νομικής Σχολής Αθηνών

Επιλέγουμε απατεώνες για να κυβερνήσουν επειδή έτσι που είναι ο κόσμος δεν έχουμε άλλη ελπίδα να επιβιώσουμε. Το μόνο κακό ότι οι απατεώνες μας είναι γ' διαλογής, δεν μπορούν να ξεγελάσουν το σύστημα και κλέβουν εμάς.

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ
Παπαχλιμίντζο(υρα)ς της ΕΡΤ. Σημειώστε τον, έχει να πέσει πολύ γέλιο μ' αυτόν. Είναι η απαίτηση του Κούλη για επιστροφή στελεχών της ΝΔ στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης

Μιλάνε ότι θα κλείσουν ξανά την ΕΡΤ, αλλά ακόμα δεν κατάφεραν μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της έξω από το κτήριό της στην Αγία Παρασκευή, όπου η ΕΡΤ με τον εκεί Δήμο διοργανώνουν συναυλίες και γίνεται το έλα να δεις.

Δεν ξέρετε τι μπορεί να κάνει η ΝΔ για σας.

Μαύρο στον Μπογδάνο. Κάτω η καραφαλοκρατία. Να ζήσουν τα μαλλιαρά πουλιά.

ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ
Βοήθεια. Ο Καμμένος διαλύει το κόμμα του για χάρη της Μακεδονίας ή απλώς η Μακεδονία δεν του έκανε τη χάρη να σώσει το κόμμα του αρνούμενη την εκμετάλλευση εκ μέρους του;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: