22/2/19

Να βγει πρωθυπουργός κανείς Μητσοτάκης ή να μη βγει;

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Φέιk Νιουζ. Πέρασε και τον Kanenas.

ΛΟΓΙΚΗ
Ο Τσακαλώτος δεν προβλέπει ότι θα βγει η ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Αλλά αφού θα βγει σίγουρα η ΝΔ μάλλον το αντίθετο είπε.

Ο Σκάι δεν ξέρει καλά αγγλικά, η ΝΔ δεν ξέρει καλά πολιτικά, η κυβέρνηση ασκεί αντιπολίτευση, πλάκα έχουμε ή κάνουμε.

Κάθε που βλέπω ή ακούω για κατορθώματα χρυσαβγάδων ασυναίσθητα φωνάζω δυνατά τρεις φορές τα αρχικά της συμμορίας τους: Χα-χα-χα.
Ζούμε μαζικές στιγμές. Η Κατίνα αισθάνεται κυρίαρχη στα ΜΜΕ και η πλύστρα στην αντιπολίτευση από το βήμα της Βουλής.

Δημοσιογραφία υψηλού οικονομικού επιπέδου.

Ο Κούλης καταρτίζει τα ψηφοδέλτιά του με τέτοιο τρόπο που καταλληλότερη να συλλέξει αποτελέσματα στις εκλογές θα είναι η AGB. Η δε επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θα συνεδριάζει στην αίθουσα σύνταξης ενώπιον εισαγγελέα διαφθοράς ή σε τηλεμαραθώνιο προς συλλογή χρημάτων για τα δάνεια του κόμματος.

Εγώ πάντως δεν θα παραξενευόμουν αν έβλεπα τη Φώφη να θέτει στον Κούλη μοναδικό όρο για τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση την εξυπηρέτηση των δανείων του ΠΑΣΟΚ.

Όσο πέφτει το επίπεδο της αντιπολίτευσης έχουμε ενδιαφέροντα φαινόμενα: όσους πείθει τους στέλνει στους μπράβους, όσους τρομάζει ή και νευριάζει τους στέλνει στον Τσίπρα.

Δε μιλάμε για ψιλικατζούδες. Μια απορία μόνο. Γιατί οι άνθρωποι της ενωμένης δεξιάς ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δεν κλέβουν ιδιωτικές εταιρείες; Γιατί μόνο δημόσιες;

Με τη Βόρεια Μακεδονία οι Σαλονικιοί γίνανε χαμουτζήδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: