14/2/19

Ξαναθεώρηση του Συντάγματος

Είμαι απαράδεκτος, το παραδέχομαι, επιτρέψτε μου λοιπόν μια χαμηλού επιπέδου κριτική.
"Μη φοβάστε", μας λένε Κούλης - Φώφη, (δεν είναι κομμωτήριο) "δεν ισχύει ότι θέλουμε να βγάλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Βενιζέλο. Τον Σημίτη θα βάλουμε". Μας ησύχασαν.

ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ

ΙΣΠΑΝΙΣΤΙ
Νόβα Δημοκρασία (Αλήθεια λέω)

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Με τη γρίπη η ΝΔ – ΠΑΣΟΚ κάνει στην κυβέρνηση και στο λαό ψοφολογικό πόλεμο. 56 οι νεκροί, ενώ την τελευταία χρονιά επί ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που είχαμε το ίδιο στέλεχος του ιού οι θάνατοι ξεπέρασαν τους 150.

Το ταμείο είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.

ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΜΠΟΥ-ΧΑ-ΧΑ

Είπαμε, Βόρεια Μακεδονίτσα, εκφυλίζεται σε σκέτη Μακεδονίτσα και τελικά Μνίτσα.

Η Ελλάδα είναι χώρα που πέρασε άσχημα δυο χειμώνες κατοχής. Οι ντόπιες αρχές, η Δεξιά τι ακριβώς έκανε; Την κατοχή πιο θανατηφόρα. Ποιος κατοχικός βοήθησε τον λαό; Ο πατήρ Έβερτ ως αρχηγός της αστυνομίας, που έσωσε Έλληνες Ισραηλίτες; Δωρεάν το έκανε;

Η κρίση και τα μνημόνια χτύπησαν χειρότερα πάλι την Ελλάδα. Η δεξιά και η σοσιαλδημοκρατία της καταστροφής μας, οι τοπικές αρχές των πρώτων μνημονίων έκαναν ό,τι μπορούσαν ώστε να τα πληρώσουμε με αίμα.

Το παράξενο είναι ότι οι ίδιοι τύποι της καταστροφής με ιστορικά «προσόντα» αδιαμφισβήτητα ζητούν πάλι να κυβερνήσουν. Γιατί όμως να κυβερνήσουν; Τι έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν στη χώρα;

Κι άλλο απαράδεκτο:

Αρκετά με τα πολιτικά, πάμε σε πιο σοβαρή αντιπαράθεση:

ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ
Πού βρήκε μέσα στο ΟΑΚΑ ο Δημητράκης ο Γιαννακόπουλος το κόκκινο γυναικείο βρακί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: