17/1/19

ΣΥΡΙΖΑυτοδύναμος Τσίπρας

Έχει και τα τυχερά του το πρωθυπουργιλίκι: να έχεις αντίπαλο τον Κούλη.

ΣΥΡΙΖΑυτοδύναμος. Ρε, πώς το κατάφερε κι αυτό ο Κούλης;

Δεν ξανάγινε σε άλλη χώρα να γίνεται αναμέτρηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή και μετά να μην ασχολείται κανείς με το αποτέλεσμα, ούτε με το τι είπαν οι υπουργοί, οι πολιτικοί αρχηγοί και οι άλλοι βουλευτές, αλλά με τα λάθη του επικεφαλής αντιπολιτευόμενου.

Πρόταση δυσπιστίας δεν ήθελε να κάνει ο Κούλης, ντιμπέιτ δεν θέλει με τον Τσίπρα, ούτε καν στον Σκάι, ρε, μήπως ο Κούλης δεν θέλει ούτε εκλογές;

Δεν τους βγαίνει η ολομέλεια. Στη ΝΔ σκέφτονται σοβαρά (γίνεται κι αυτό) να ζητήσουν να λειτουργεί από τώρα η Βουλή με τα θερινά τμήματα μέχρι τον Οκτώβριο. Αν ανρηθεί ο Τσίπρας, θα ζητήσουν από τον Κούλη να πάει από τώρα διακοπές.

Πάλι δεύτερος θα βγει.

Στελέχη της ΝΔ σκέφτονται -αλήθεια λέω- σκέφτονται πώς θ’ αντιμετωπίσουν τις απανωτές κοινοβουλευτικές ήττες των αναμετρήσεων Τσίπρα – Κούλη: Στη συζήτηση για τη συμφωνία των Πρεσπών η ΝΔ θα συμμετέχει κανονικά με τον Κούλη, αλλά από την αίθουσα Γερουσίας της Βουλής. Αν ο Τσίπρας θέλει τον Κούλη στην αίθουσα Ολομέλειας, πρέπει να δεσμευτεί ότι δεν θα μιλήσει για τη ΝΔ, για τον Κούλη ή για μέλος της οικογενείας του. Ακόμα να μην του τεθεί ξανά θέμα από την σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας.

Στο Χάρβαρντ έγινε έκτακτη συνεδρίαση της πρυτανείας. Ακούστηκε: «Ποιος άσχολ μας είπε να δώσουμε πτυχίο στον Κούλη;»

Κάποιος να θυμίσει στον αγέννητο τότε Κούλη ότι το αστυνομικό κράτος με τους παρακρατικούς χρειάζεται μόνο όταν η δεξιά έχει την κυβέρνηση. Μόνο τότε την ωφελεί.


ΦΟΥΣΚΟΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙά
Όλα ξεκίνησαν με το ΠΑΣΟΚ: Δώσε μου ένα δάνειο πριν αρχίσουμε», είπε σε μια τράπεζα, μετά σε άλλη μέχρι που χρεώθηκε ως το λαιμό.

Το ίδιο και στη ΝΔ εδώ και χρόνια, μέχρι και ο Κούλης είπε σε τράπεζα «Δώσε μου, πριν αρχίσουμε,  άλλο ένα δάνειο για τον Κήρυκα Χανίων που θα τον κλείσω».

Μια τράπεζα ανησύχησε: «Με κυνηγάνε τα ΜΜΕ και ο εισαγγελέας για τα δάνειά σου. Κάτι πρέπει να πληρώσεις.»
ΚΟΥΛΗς: «Αρχίσαμεεεεεεε!»

Ειδικά όταν οι αγορές γνωρίζουν ότι πάει για πρωθυπουργός ο τσαμπατζής.

Η αδελφή του τον βγάζει πανάσχετο.

Ντόρα, ο Κούλης είναι ακόμα αγέννητος.

Όλους τους κρίνουμε από αυτά που έκαναν, αυτόν από όσα δεν έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: