26/1/19

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΟΙΞΗ

Για τον πανηλίθιο ρεπόρτερ της ΕΡΤ-3 που -επιεικώς το λέμε- θεώρησε εύρημα να πει ότι βρίσκεται στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας: (Η παρουσιάστρια του δελτίου -χαριστικά δημοσιογράφος- απλώς γέλασε, αντί να τον επαναφέρει)

  • Έχουμε γεωγραφικό διαμέρισμα «Στερεά Ελλάδα». Η υπόλοιπη Ελλάδα τι είναι;
  • Έχουμε Άνω Λιόσια. Τα Κάτω Λιόσια πού βρίσκονται;
  • Όταν η Μπουργκάνα Φάσο λεγόταν Άνω Βόλτα, η Κάτω Βόλτα που ήταν;

Η Γαλλία αναγνώρισε το Ηνωμένο Βασίλειο Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας (αργότερα Βόρειας Ιρλανδίας) Αν κι έχει επαρχία που λέγεται Βρετανία. Βρετάνη τη λέμε εμείς, επειδή στα Γαλλικά εκφέρεται «Μπριτάν».

Κούλη, ρώτα σε παρακαλώ και τη μπατζανάκα σου τη Φώφη, μήπως ξέρει, αν κατάλαβα καλά. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι γλωσσικό λάθος;

Ο Σαμαράς ως υπουργός Εξωτερικών τα έκανε μούσκεμα κι έπρεπε να περιμένουμε 27 χρόνια για να διορθώσουμε το λάθος. Τώρα με τους χιτλερικούς τα έκανε λαοθάλασσα στο Σύνταγμα και δεν ξέρουμε πότε θα ξεμπερδέψουμε.

Όχι άλλο Σαμαρά.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Οι Πρέσπες αναδεικνύονται σε πρώτο προορισμό για γάμουν πολιτικούς και θρησκευτικούς μεταξύ Βορειομακεδόνων και Ελλήνων. Συμπέρασμα, η συμφωνία μπασταρδεύει το έθνος μας.

ΛΟΓΙΚΗ Η Βόρεια Μακεδονία είναι Μακεδονία και η Μακεδονία είναι ελληνική, άρα ο εθνικιστής είναι μπουζούκι.

Μετεξεταστέος στην ιστορία

Με το βλέμμα μπρος.

Η συμφωνία των Πρεσπών κυρώθηκε. Ακόμα δεν εξέδωσαν διαμαρτυρία τα Ροδάκινα Νάουσας ΠΟΠ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο Ψαριανός δήλωσε πολιτικά παρών.

Ομολογία σοκ. Οι μακεδονομάχοι δεν αντέχουν τη βροχή γιατί είναι από ζάχαρη και λιώνουν.

Προσοχή, λιμώδες νόσημα η ηλιθιότητα, περνά στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η συμφωνία των Πρεσπών κυρώθηκε από χθες, αλλά ακόμα δεν έχουμε ορδές Βορειομακεδόνων να εισβάλουν παραβιάζοντας τα σύνορά μας. Ούτε στο Κιλκίς ούτε στη Φλώρινα ούτε στη Χαλκιδική, εμφανίστηκαν οι εχθροί του δικού μας μακεδονικού ήθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: