25/1/19

ΠΟΠ Μητσοτάκης. Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης

ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ
Η κυβέρνηση Τσίπρα επιβλήθηκε από το ΝΑΤΟ και την παγκόσμια πλουτοκρατία. Ζήτω ο Μητσοτάκης.

ΘΕΜΑ SOS
Τι κοινό έχουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ; Εξέλεξαν επικεφαλής τον χειρότερο που μπορούσαν.

Η εορταστική περίοδος τελείωσε φέρνοντας τη συμφωνία των Πρεσπών, που πέρασε και μας προανήγγειλε την περίοδο της αποκριάς.

Δυστυχώς όλα τα διασκεδαστικά τελειώνουν γρήγορα. Ο Κούλης δεν θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. (Ούτε φράγκο για τα δάνειά του)

Μετά το μεσημέρι η συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί κι αμέσως μετά η Μακεδονία θα παραδοθεί στους Σκοπιανούς κατακτητάς. Πατριώτες, προσοχή, σε λίγο αυτό το blog δεν θα είναι μακεδονικός, θα είναι Σκοπιανό θα αναρτά Μην τους πιστεύετε. Ψηλά την Αφροδίτη Μάνου

Η πολεμική αεροπορία των (γυφτο)Σκοπιανών απειλεί ότι θα βομβαρδίσει την Ακρόπολη, για να εξαφανίσει τα επικίνδυνα για τον αλυτρωτισμό τους πανό του Κουτσούμπα, τα οποία καταγγέλλει, επειδή δεν έχουν το κείμενο μεταφρασμένο και στη δικιά τους βοδινή (ψευτο) γλώσσα.
Η συμφωνία ακυρώνεται γιατί η ΝΔ δεν αναγνωρίζει τις Πρέσπες. «"Μικρά" και "Μεγάλη Βρυγηίς" είναι τα αληθινά τους ονόματα», δήλωσε ιστορικό στέλεχος του κόμματος από την Πειραιώς, όχι την τράπεζα.

Ο Σπυραντώνης Γεωργιάδης αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της ΝΔ. Τον αναγνωρίζω, ελπίζω να το κάνει αυτό κι ο Τραμπ.

Ο Σκοπιανός Ναδάλ νίκησε τον Τσιτσιπά και θα κατακτήσει το όπεν της Αυστραλίας. Η Μελβούρνη όμως είναι Ελληνική.

Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ)ΑRT 
H χώρα μας σε τραγική κατάσταση. Πριν την έλλειψη χαρτιού υγείας εξαφανίστηκαν τα αληθινά Μακεδονικά ροδάκινα που είναι μόνο ελληνικά. Ο Κούλης επιμένει: «Να ξεριζωθούν όλες οι ροδακινιές από τα Σκόπια».

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΟΚ
Να μη λέγονται τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία», να μην λέγεται πια η γλώσσα τους μακεδονική, να μην είναι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας κι ας μην έχω δουλειά, ας έχω να φάω, ας μην έχω να πληρώσω το νοίκι, ας μείνω άστεγος, ας πεθάνω απ’ την πείνα, ας πουλήσω το αριστερό μου νεφρό, (όχι το δεξί) ας τρώνε κάποιοι το δημόσιο χρήμα (μου) και ας μην τους πειράζει κανείς. Ας καταστραφεί ο κόσμος, αλλά η συμφωνία δε θα περάσει.

Εγώ καλά σου τα 'λεγα

Ο Τραμπ και ο Μπολσονάρο αναγνωρίζουν την σκιώδη κυβέρνηση Κούλη Μητσοτάκη.

Πάει η παλιά τετραετία / ας γιορτάσουμε παιδιά / ήρθε η νέα με τα δώρα / με τραγούδια και φιλιά.

Η πρώτη τετραετία σφυρίζει στο αυτί του Σαμαρά: «Τελικά, παρένθεση δεν ήταν ο Τσίπρας, αλλά η Θάνου στο Μαξίμου».

Ξεκαθαρίζουμε. Τα τάγματα εφόδου δεν είναι καταδικαστέα. Εμπρηστικές βόμβες μολότοφ ρίχνουν τα παιδιά σε σπίτια κυβερνητικών βουλευτών, όχι τρικάκια και μπογιές όπως κάνει ο τρομακτικός αιμοσταγής Ρουβίκωνας.

Δεν παίζεται

ΝΕΝΙΚ(Α)ΗΚΑΜΕΝ

Τσαμπατζήδες

Αν έχεις Κούλη διάβαινε

Δεν υπάρχουν σχόλια: