24/12/18

Καλήν εσπέραν κάλποντες

Τι έχει εκεί μέσα;
Μείωση του ΦΠΑ στα κάλαντα υπόσχεται το βράδυ ο Κούλης.

Φέτος μου είπαν λιγότερες φορές τα κάλαντα. Αυτό σίγουρα δείχνει την πτώση στην κίνηση της αγοράς ή ότι οι οικογένειες δεν έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.



Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για τα ΝΕΑ του γνωστού εφοπλιστή που αγόρασε τον 902, τα περισσότερα παδάκια που λένε τα κάλαντα θα πουν στους γονείς τους να ψηφίσουν ΝΔ ή ΚΚΕ.

Ο Χάρης Θεοχάρης ακόμα καλαντεύεται: «Να τα πούμε στη ΝΔ ή στο επελαύνον κόμμα Στουρνάρα;»

Ο Κούλης πιστεύει ότι έλεγε πολύ καλά τα κάλαντα. «Είμαι καλαντούχος», δήλωσε στον ιερομάρτυρα Σκάι βόμβα (ουίσκι).


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
Παιδάκια: «Να τα πούμε
Θάνου: «Χωρίς φόβο και πάθος

Τα λαμόγια που σώθηκαν από την προηγούμενη επιτροπή (προστασίας) ανταγωνισμού δεν ανοίγουν σε κανέναν για τα κάλαντα. Δε μπορούν ν’ ακούν «Να τα πούμε;»

Φέτος πρώτοι-πρώτοι είπαν τα κάλαντα στο FBI οι προστατευόμενοι μάρτυρες για Νοβάρτις.


Πόσο έξυπνος είναι ο Πατούλης; Υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ βάζει τη γυναίκα του να κατέβει υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου, κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα της ΝΔ. (Είναι δημοτική σύμβουλος Πεύκης-Λυκόβρυσης)  Δεν ήξερε ότι θα τον βάλουν να καταδικάσει τέτοια ενέργεια; Δεν ήξερε ότι η υποψηφιότητα της γυναίκας του δείχνει φόβο ότι δεν έχει σίγουρη τη θέση του περιφερειάρχη;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Τα Ταντάλου τάλαντα τανταλίζεται.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

Με τη γέννηση του θείου βρέφους βγήκε στον ουρανό το άστρο της Βηθλεέμ. Το είδαν οι τρεις μάγοι και με τις αεροδυναμικές του καμήλες τούρμπο έφτασαν το ίδιο βράδυ στη φάτνη, χτύπησαν την πόρτα και άκουσαν έκπληκτοι από τον Ιωσήφ: «Μας τα ᾿παν άλλοι». Οι τρεις μάγοι εξήγησαν ότι έφτασαν εκεί για να δώσουν πίσω τα δώρα εορτών, Πάσχα και διακοπών, αλλά ο Ιωσήφ άπιστος Θωμάς: «Ναι; Να μας δώσετε τα δώρα για να μη σας πιάσει η επιθεώρηση εργασίας και μετά να έρθετε να μας τα πάρετε πίσω;» Ο Ιωσήφ εισέπραξε τότε πληρωμένη απάντηση: «Πώς το ξέρεις; Μάγος είσαι;» Και ανταπέδωσε: «Όχι, τράγος.»

Δεν μεταδίδω άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: