16/11/18

Αληθινά ψέματα

Δεν υπάρχουν ψεύτικα ψέματα. Όλα τα ψέματα είναι αληθινά, αλλιώς θα ήταν αλήθεια.

Να λέμε και καμιά αλήθεια.

Κάποτε η ψεύτικη είδηση αποτελούσε από μόνη της είδηση, ως αδιαμφισβήτητο γεγονός πέρα από τα συνηθισμένα. Τώρα το κάνει αυτό η αληθινή είδηση. Κανένα πρόβλημα λοιπόν, τηρούμε ισορροπίες.

Προχωρούμε σε ορθές επαναλήψεις fake news.

Κούλης: «Δυστυχώς βλέπουμε 4ο μνημόνιο, το οποίο είμαστε αναγκασμένοι ν’ ακολουθήσουμε αύριο ως κυβέρνηση, για να τιμήσουμε τη συνέχεια του κράτους και την υπογραφή της χώρας μας».

Δεν υπήρξαν πρώτο και δεύτερο μνημόνιο. Μόνο τρίτο και τέταρτο.

Φυσικά και δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Το 1963 κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι σκοτώσαμε τον βουλευτή τους Λαμπράκη, οι ίδιοι όμως την επομένη μέρα διέψευσαν τη φήμη γράφοντας σε τοίχους: «Ο Λαμπράκης ζει».

Να μην εορτάζεται η εξέγερση του Πολυτεχνείου γιατί οι μαθητές χάνουν μάθημα. Για τον ίδιο λόγο να καταργηθεί και ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου, της 25ης Μαρτίου, του Αγίου Πνεύματος... τι το κάναμε;


Δεν είχαμε δικτατορία 1967-1974. Δημοκρατία είχαμε, πρόεδρο δημοκρατίας είχαμε, πρωθυπουργό είχαμε, απλώς δεν γίνονταν εκλογές. Έγιναν όμως δύο δημοψηφίσματα, αφού πρώτα βρέθηκε το αποτέλεσμά τους.

Οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να δίνουν τίποτα στο λαό, διότι, λέγω, αυτό αποτελεί μέγεθος προεκλογικών παροχών, πλήγμα για τη Δημοκρατία και την ανάπτυξη , πλήγμα στην επανάσταση, γιατί η εργατική τάξη περνάει καλύτερα.

Μήπως πρέπει η ΝΔ συμπεριλάβει στις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις που προτείνει μαζί με τον κόφτη να προβλέπονται από το Σύνταγμα οι πρόωρες εκλογές ως υποχρεωτικές από τη στιγμή που το ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση ή και μία εταιρεία μετρήσεων;

Φυσικά κι έχει δίκιο ο Σημίτης ότι έχουμε περιστασιακούς ένοικους στην εξουσία. Και ο ίδιος περιστασιακός ένοικος ήταν και όταν μεγάλωσε ο Γιωργάκης του επέστρεψε το οικογενειακό ΠΑΣΟΚ και την εκτελεστική εξουσία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Κανείς δεν απέδειξε ποτέ ότι οι αδελφοί Αντετοκούνμπο είναι πράγματι μαύροι. Κανείς δεν ασχολήθηκε καν με την απόδειξη αυτού του ισχυρισμού.

Για όσους αμφισβητούν την αλλαγή αντιπροέδρου στον εδεσσαϊκό.

Σωστά αποχώρησε ο Άγριος Μεσσηνίας από τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου. Δε μπορούμε να κάνουμε συμφωνίες, αφού ακολουθούμε το δρόμο του Θεού με οδηγό την πίστη. Πιστεύω ότι η περιουσία αυτή είναι δική μας, -του Θεού, δηλαδή- άρα δεν χρειάζεται να συμφωνήσω με κανέναν γι’ αυτό.

Απάτη ότι η ελληνική οικονομία πηγαίνει καλά. Απλώς η ελληνική οικονομία πηγαίνει κατά διαόλου και ο διάολος πηγαίνει καλά.

Η ΝΔ χρωστά 150 εκατομμύρια σε τράπεζες και κανόνισε να πληρώνει ένα εκατομμύριο το χρόνο, δηλαδή  το δάνειο αποπληρώνεται σε 150 χρόνια και όλα ωραία και όλα καλά, δε θα ζούμε ούτε εμείς τότε ούτε τα παιδιά μας ούτε τα εγγόνια και δισέγγονά μας.  Άρα έχουμε να ελπίζουμε για μια καλύτερη ζωή.

Χιόνισε ξαφνικά χθες βράδυ στην Άρτα και ακόμα δεν παραιτήθηκε κανείς.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Το ψέμα βγήκε απ' τον παράδεισο

Δεν υπάρχουν σχόλια: