4/11/18

Κουτάλα πάν’ στην εκκλησιά

Κάποιος στο ΚΕΕΛΠΝΟ βαρούσε το κεφάλι του στον τοίχο και αποκαλύφθηκε γιάφκα.

ΠΑΛΙΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ
Από του ΚΕΕΛΠΝΟύ τη γιάφκα / μία-δυο δίκες του Κάφκα.ΝΔ-ΠΑΣΟΚινάλλοι δεν πηγαίνουν με το σταυρό στο χέρι, αλλά με την κουτάλα.

Σπάω το κεφάλι μου και δε μπορώ να καταλάβω γιατί ΝΔ και ΠΑΣΟΚινάλλοι πολλοί θεωρούσαν σωστό να υπάρχει νόμος περί ευθύνης υπουργών αν πίστευαν ότι οι υπουργοί, ό,τι και να κάνουν δεν έχουν καμία ευθύνη. Πολιτεύονταν, λειτουργούσαν παντελώς ανεύθυνα.

Θρησκευτικό όρκο με την ανάληψη των καθηκόντων τους δίνουν μόνο όσοι καταλαμβάνουν δημόσια θέση ελέω Θεού. Δηλαδή οι συγγενείς των Μητσοτάκηδων.

Σε βαθύ γήρας, για τον επαγγελματικό του χώρο, δολοφονήθηκε 46χρονος άνθρωπος της νύχτας. Συγγενείς, γνωστοί και φίλοι παρηγορούν σιωπηρά ο ένας τον άλλο με τη σκέψη, "Τουλάχιστον πήγε από φυσικά αίτια". Συμπαράσταση εκφράζει από τον άλλο (υπο)κόσμο ο Μπάμπης ο Σουγιάς.

Η Νέα Δεξιά Δημοκρατία πενθεί τον "Αυστραλό".  "Άλλος ένας επενδυτής από το εξωτερικό έπεσε θύμα τους δόγματος Πολάκη", αναφέρεται στην ανακοίνωσή της από τα ποδοσφαιράκια Μοσχάτου και με σπαραγμό απαιτεί την παραίτηση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, από τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: