13/11/18

Χυδαιοντολογία

Μοναδικό αίτημα του Γιούρογκρουπ και του ΔΝΤ: ν’ αποκτήσει η Ελλάδα αντιπολίτευση.

Καταγγέλλω τη Δημοκρατία απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Επικίνδυνοι.

Δηλαδή με Κούλη κινδυνεύουμε.

Η Φώφη μας εξήγησε ότι ο Τσίπρας είναι δήθεν αριστερός και αποτελεί για την Αριστερά βαρίδι. Άρα η Αριστερά έχει βαρίδια. Υπάρχουν μαθητές με βαρίδια και βαρίδια μαθητές. Στα βαρίδια μας κι εμάς. (Κωστής Παλαμάς)

Η Φώφη προλαβαίνει να αλλάξει τα δεδομένα και να ξεφτιλιστεί χειρότερα στις επόμενες εκλογές.

Στην υπόθεση του εισαγγελέα Ντογιάκου η ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να σημειώσει την καταστροφική κατάσταση της χώρας, όπου ακόμα και οι βόμβες των τρομοκρατών είναι ελαττωματικές και ούτε καν σκάνε.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
Ο Μαρινάκης στον Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ πήρε τον Δήμο από τη ΝΔ και ο Κούλης δε μπορεί να σταυρώσει υποψήφιο. Ο σοβαρός Κορκίδης αρνήθηκε να φάει τα μούτρα του ως φιλική υποψηφιότητα και μένει στη θέση του ως συνδικαλιστής εμπόρων και πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Μόνη επιλογή πια του Κούλη για τη θέση του δημάρχου Πειραιά είναι να κατέβει ο ίδιος ή να δώσει στο χρίσμα στον  Μίμη Δομάζο για να βοηθήσει τον υποψήφιο του οικογενειακού φίλου Μαρινάκη. 

Σοβαρό ενδεχόμενο για τη ΝΔ στον Πειραιά θα ήταν να υποστηρίξουν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να χαρούν την ήττα του.

Το Χρηστίδι της Φώφης του ΠΑΣΟΚινάλλου ζήλεψε τα fake news της ΝΔ και είπε το φουκαριάρικο να πετάξει κι αυτό ένα αυτοπροσώπως στην ΕΡΤ1, στην εκπομπή του Κοτρώτσου: είπε ότι ο Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ ήταν το ᾿90 υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο κακομοίρης το είπε μπροστά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: