8/10/18

Ναζιστική Αγωγή

Τι σημαίνει Ελληνική Αγωγή; Η Ελλάδα κάνει αγωγή στον Γεωργιάδη για παραχάραξη της ιστορία της.

Διαψεύδονται οι κακεντρεχείς ανθέλληνες. Βρέθηκε και κρατείται στο πανεπιστήμιο Αθηνών και Περιχώρων οπαδός του μέσου ακροέλληνα Αδ-Όνειδος με δείκτη νοημοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι απίθανο να διαθέτει και γνήσιο απολυτήριο δημοτικού. Άτομο της Αδωναρίας φυλής φυσικά.

Κανείς δεν αναγνώρισε την προσφορά των μαθημάτων που παραδίδονται στην αυτοσχέδια σχολή Αδ-Όνειδος και προβλέπουν το απώτερο παρελθόν. Εντάξει, όχι με απόλυτη ακρίβεια.

Στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι κρατικοδίαιτοι πάμπλουτοι δολοφονούν πχ δημοσιογράφους κάποιους  τους θεωρούν επικίνδυνους. Στην Ελλάδα οι μπράβοι τους σκοτώνουν κάποιον επειδή θεωρούν ότι τον νικάνε. Αν ο Ζακ ήταν επικίνδυνος θα τολμούσαν να του επιτεθούν;

Στην Ελλάδα θα δολοφονηθεί δημοσιογράφος μόνο επειδή ερευνά τσέπες και ζητάει πολλά για να  κρύψει το θέμα στο μαξιλαράκι του, έναν τραπεζικό του λογαριασμό.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι τόσο άχρηστοι που ούτε μίζες ξέρουν να παίρνουν να δώσουνε ψωμί να φάει ο λαός.

Η Φώφη είπε ότι δέχεται να συμμετέχει σε κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Δε μας είπε όμως σε αυτή την περίπτωση τι ανάγκη έχουν να τη σέρνουν στα πόδια τους τα δυο μεγάλα κόμματα.

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΕΥ ΖΟΡΙ-ΩΝ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ που άργησε να πάρει την εξουσία με αποτέλεσμα να φτάσει η χώρα εδώ που έφτασε.

ΑΠΟΡΙΑ
Έπεσε το χρηματιστήριο, κινδυνεύουν οι τράπεζες μαθαίνουμε από νεοδημοκρατικά ΜΜΕ. Γιατί τώρα δεν σώζει τη χώρα ο ικανότατος Στουρνάρας; Πότε θα μας σώσει; Όταν δεν θα το χρειαζόμαστε ή όταν δεν θα είναι πια διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και δε θα μπορεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: