18/6/18

Λύσαμε το Σαμαραδονικό

Ο Μπαρμπαρούσης παραδόθηκε στη “Σπηλιά του Νταβέλη” γνωστή χασαποταβέρνα της Πεντέλης.

Ο Μπαρμπαρούσης (κοκκινογένης) ισχυρίζεται ότι δεν την κοπάνησε για ν' αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία, απλώς ήθελε να δει το παιχνίδι Βραζιλία - Ελβετία, αλλά δεν ήξερε πότε αρχίζει και ζοριζόταν να κρατήσει καλή θέση.

Στη συνέχεια απαίτησε επενδύσεις με αφορμή την υπογραφή της συμφωνία, αλλά παρεξηγήθηκε η φράση του “Τα κεφάλαιά σας στις Πρέσπες”, έκκληση στους επενδυτάς. Για του λόγου το αληθές ζήτησε να του κάνουν τεστ αληθείας, το οποίο όμως δήλωσε αναρμόδιο και παρέπεμψε στο τεστ νοημοσύνης.

Στην εγκυκλοπαίδεια του καλού μπράβου διαβάζουμε, "Μια χώρα δεν πρέπει να κυβερνάται από πολιτικούς, δηλαδή τον λαό της, αλλά από τον στρατό ή την οικονομία".

Αν πετύχαινε το πραξικόπημα των χρυσαβγάδων, θα έλυναν το μακεδονικό σε μία μέρα. Θα έδιναν την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη στους Βούλγαρους, την κεντρική και τη δυτική Μακεδονία στους νεοφασίστες Ιταλούς που βρίσκονται στην τωρινή τους κυβέρνηση. Θα τιμούσαν τον Χίτλερ που νοσταλγούν.

Οι κακές γλώσσες δεν ομιλούν περί ενός απλώς αποτυχημένου πραξικοπήματος, ούτε αναφέρονται σε πραξικόπημα της πιτζάμας, αλλά εξακοντίζουν λόγο για πραξικόπημα της ρόμπας ξεκούμπωτης. 

Πραξικόπημα πήγε να κάνει μια οργάνωση με το (πρώην) όνομα ξενοδοχείου στον Πόρο, όπου γυρίστηκε ελληνική κωμωδία με τον Βέγγο. Ο αρχηγός αυτής της οργάνωσης διατηρεί ξενοδοχείο γαμιστρώνα στην Πλατεία Αττικής με υπαλλήλους αλλοδαπούς.

Χρυσή Αυγή, ο κοιμητήριος μηχανισμός της δεξιάς, ο φύλακας του κοιμητήριου της δεξιάς εξουσίας, όπου κείνται η κατοχή, οι δικτατορίες και τιμητικά η Πολιτική Άνοιξη που δεν κατάφερε να φτάσει στην εξουσία.

Η Φώφη Μητσοτάκη βλέπει με καλό μάτι τη συμφωνία, αλλά την έκανε ο Τσίπρας. Πολλά αυτοκίνητα είναι θαυμάσια, αλλά τα οδηγούν άλλοι.

Αντί για διπλωματία οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έκαναν μακεδονικά παιχνίδια, αλλά δεν παίζανε μπάλα, παίζανε καθυστέρηση, “Ναι, ναι, δέχομαι κι αυτό το όνομα και το άλλο.....” μέχρι να λήξει το ματς 0-0 ή να έχει αλλάξει ο υπουργός Εξωτερικών μας, ο διάδοχος άντε κι απ' την αρχή, “Ναι, ναι....”, άντε να γίνουν εκλογές και μετά από κάνα τετράμηνο άντε πάλι από την αρχή με στόχο καθαρό: μη φτάσουμε ποτέ σε συμφωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: