27/5/18

Το ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά

Δεν είναι απίθανο να βγάλουμε ξανά τους φραγκοφονιάδες στην κυβέρνηση. Οι Έλληνες είναι οι μόνοι που περηφανεύονται για τον Μεσαίωνά τους, το λεγόμενο Βυζάντιο. Ρωμαϊκό Κράτος όπου ποτέ κανείς δεν είπε τον εαυτό του Βυζαντινό. Κράτος που κατέστρεψε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.


Ο Οβελίξ μου είπε ότι είναι τρελοί αυτοί οι μνημοναίοι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Καταψηφίζουν τα μέτρα τα επιβαλλόμενα από το μνημόνιο που οι ίδιοι ψήφισαν.


Όσοι ψήφισαν Λεβέντη ποντάροντας ότι θα έχει πλάκα η Βουλή με αυτόν απογοητεύθηκαν. Οι πλάκες είναι γι' άλλους χώρους ή γι' άλλους ορόφους, για πανωσηκώματα. Η Βουλή δεν έχει πλάκα, έχει στέγη, είναι στέγη για συμμορίες φασιστών και ανεπάγγελτους απογόνους πολιτικών.

Διακόπτουμε για διαφημίσεις.

Οι αριστεροί δεν είναι φυσιολογικοί κυβερνώντες. Δεν τρώνε λεφτά από τις καρέκλες τους. Ούτε κουβέντα για μίζα. Βάζουν μπρος ζμπρώχνοντας στο ίσωμα και στην κατηφόρα. Και να έχουν κάποιοι χρήμα το κουβαλάγανε πριν γίνουν πολιτικοί. Είναι ανώμαλοι. Αφού έχεις λεφτά, κύριε, τι θες και γίνεσαι υπουργός; Για να χάνεις την ώρα σου; Ρώτα κι εμάς.


Χαιρετισμούς στον καραμαλάκα που από μικρός ονειρευόταν ότι κάποτε θα έχει πολυτελή ρόδα, τον βλέπουμε να μπαίνει στο καφενείο με Πόρσε  μπρελόκ στο χέρι και διαμαρτύρεται που θα πληρώνουν υψηλότερα τέλη κυκλοφορίας όσοι έχουν ακριβά αυτοκίνητα. Οι πλούσιοι πάντως στ' αρχίδια τους.

ΥΓΕΙΑ 
Πάν' απ' όλα τραγούδι. “Ντοντ ζόρι / μπι χάπι”. Το άλφα χάπι το καλό το παίρνουν οι πλούσιοι και είναι χάπηδες, ευτυχισμένοι.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Γάλλοι βετζετέριαν σχημάτισαν, σε συνεργασία με τους χασικλήδες την σκιώδη κυβέρνηση της Χορτογαλλίας.

ΚΩΜΩΔΙΑ
Σε διεθνή περιοδεία ο Λαφαζάνης. Πρώτος του σταθμός η Σοβιετική Ένωση.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΜΕ
“Ο ΣΥΡΙΖΑς θα μας κόψει τα λαχεία. Δε θα γίνετε ποτέ πλούσιοι”.

Θα μου επιτρέψετε σ' αυτό το σημείο να ξεστομίσω αδερφίστικα αστεία επιπέδου Στάθη Ψάλτη: (Από τις “Τρεις αδελφές του Πουτσέχωφ”) Αυτοί είναι αμφί. Το μπαίρνουν και τον δίνουν. Είναι αμφότεροι και οι τρεις. Ο τέταρτος είναι γκέι. Τον καίει ο κώλος του.

Α-χα-χα-χα-χα, α στο καλό, γελάσαμε και σήμερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: