7/5/18

Φάγανε, φάγανε, φάγανε. Φάτε τους

Από κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου ξεκίνησαν οι τηλεοπτικές εκπομπές-ριάλιτι μαγειρικής στο πολιτικό πλαίσιο,  “Όταν τρώμε δε μιλάμε”.

Οι του συστήματος τρώγανε το δημόσιο χρήμα και για τους άλλους φάτε μάτια ψάρια.
Τα ιδιωτικά κανάλια είναι τα συστημικά και παραμένουν φάτε μάτια ψάρια.

Πολλές εκπομπές ήταν φάτε χρυσαβγά μάτια ψάρια. 

Σήμερα οι ψαρούκλες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ περιμένουν συνταγματική αναθεώρηση επιπέδου η Σούπερ Λίγκα γίνεται Σούπερ Λιγκούφη.

Στην Πειραιώς Μοσχάτου κανείς δεν ξέρει αν μιλάνε ή κλάνουνε. Τους ενώνει ένας πόρδιος δεσμός. 

Ανησυχούν που ο Δημόσιο-Γραφικός Οργανισμός Μαρινάκη παραπέμπεται για διάσωση ψευδών ειδήσεων.

Ξέρουν αριθμητική. Λιβανός, ένας ο κρατούμενος.

Κούλης και Φώφη ζητούν άμεσα εκλογές επειδή αντιμετωπίζουν (μη) σοβαρά εσωκομματικά οικονομικά προβλήματα, τα οποία λέγονται “Μαρινάκης”..

Πάντως ο Κούλης τα πηγαίνει καλά. Με την Ούμπερ κατάφερε να μην το ψηφίσουν οι ταξιτζήδες που επηρεάζουν τους πελάτες τους, με το 1 προς πέντε που θα επαναφέρει και την έμμεση απόλυση, μέσω κατάργησης υπηρεσιών του δημοσίου και οργανικών θέσεων, δεν τον ψηφίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, με τη φαεινή ιδέα για μείωση φορολογικού συντελεστή στους αγρότες, που είναι κάτω από το αφορολόγητο όριο που θα καταργήσει, δεν τον ψηφίζουν ούτε οι αγρότες, πολύ καλά πάει. Τη γλυτώνει, δεν γίνεται πρωθυπουργός, αποφεύγει την πλήρη ξεφτίλα. 

Ό,τι και να γίνει στις επόμενες εκλογές οι βαρόνοι της ΝΔ αισιοδοξούν. Αν κερδίσει ο Κούλης θα ξεφτιλιστεί αμέσως και θ' αντικατασταθεί πανηγυρικά από τον γιο της Ντόρας, κάτι που θα γίνει κι άμα χάσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: