22/5/18

Μακεδονία του Μπουτάρη

Ο Κούλης, πολιτικός πατούμενος των ακροδεξιών που του κληροδότησε ο Σαμαράς. Αποδέχθηκε την κληρονομιά, γιατί τους θεώρησε ακίνητα.

Ποντιακού επιπέδου ανέκδοτες ενέργειες, όπως η επίθεση κατά Μπουτάρη, διώχνουν κόσμο από τους χρυσαβγάδες και από τον Σκάι. Δεν τους κερδίζει η ΝΔ.

Κούλη, δεν περνάει πια η παλιά τακτική, «Στον κόσμο καταδικάζουμε ό,τι έπαθε ο Μπουτάρης, αλλά στους δικούς μας λέμε καλά να πάθει». Διαρρέει και ξεφτιλίζει, γιατί οι δικοί σου δεν έχουν μυαλό να κρατάνε μυστικά.

Δεν μου άρεσαν τα Ποντιακά (Βέλγικα) ανέκδοτα, στα οποία δεν ήθελα ποτέ να γίνω πρωταγωνιστής.

Φυσικά και δεν είναι το ίδιο να τρώει ένας πολιτικός γιαούρτι στη μούρη ή κλωτσιές. Εγώ δεν εκτιμώ το ξύλο μέσα κι έξω απ’ τα γήπεδα, ούτε το γιαούρτωμα, ούτε το φτύσιμο, ούτε καν το βρισίδι. Η όποια αντιπαράθεση έχει καλύτερους τρόπους έκφρασης, που είναι και πιο αποτελεσματική.
Δεν θα χρησιμοποιήσω βία γιατί πολύ απλά δεν θέλω να ευνοήσω τον αντίπαλό μου. Θεωρώ ερασιτεχνικά τα θεαματικά καμώματα των Ρουβικώνειων. Τα ρεπορτάζ, είναι πολύ πιο ουσιαστικά. Κάνεις ρεπορτάζ, αναφέρεις κάποιον, κάτι στο λαό. Πάντως οι ανεγκέφαλοι φασίστες δεν ήταν ανάγκη να δουν τον Πάγκαλο γιαουρτωμένο για να δείρουν και πολιτικούς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Δεν του βγαίνει στην Ελλάδα, αλλά δεν κωλώνει. Πρόωρες στη Βενεζουέλα  ζήτησε ο εστεμμένος πρόεδρος της ΝΔ Κούλης ο πρώτος.


Πρά(γ)ματι, η Βενεζουέλα είναι χώρα εγκληματική. Σαουδική Αραβία και Ισραήλ απλώς διαπράττουν εγκλήματα.

ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΠΑΛΙ 
Μία νέα μελέτη καταγράφει ότι έπειτα από μία χειρουργική επέμβαση απομάκρυνσης καρκινικού όγκου, η θεραπεία με φάρμακα στυτικής δυσλειτουργίας (Viagra) και με εμβόλιο κατά της γρίπης μπορεί να βοηθήσουν στην αποτροπή της επιστροφής του καρκίνου. Περισσότερα.

ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΓΛΕΙΨΙΜΟ
Ποίον ορθότερον εκ της ΑδΌνειδος σκέψεως; Οι ξερόλες των ξερόλων ή των ξερολών; Οι πισίνες των πισίνων ή των πισινών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: