4/5/18

Άκρα του Κούλη Σιωπή

Φετινός πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο ο Μείον Τρία, που θα εφαρμόζεται και στις δημοσκοπήσεις της ΝΔ, όπου Μείον 3% μετά από κάθε σιωπηλή δήλωση Κούλη.

Η Σπυράκη έφαγε ένα Μείον Δέκα διμοιρίες ΜΑΤ στη Λέσβο συνοδεία του πρωθυπουργού. Από τις 17 της έμειναν 7.

Με τον τσαμπουκά του πάμπλουτου Μαρινάκη οι αντιπολιτευόμενοι έδωσαν δείγματα γραφής στ' αρχίδια τους. Απουσιάζει η αντιπολίτευση. Άρα προς το απόν έχουμε κυβέρνηση.

Κάποιος να πει στον Κούλη ότι η αντιπολίτευση πρέπει να είναι με το λαό, όχι με τους εργοδότες. Με αυτούς πηγαίνει φανερά αφού εκλεγεί στην κυβέρνηση. Η ΝΔ παίζει με λάθος άμυνα, λάθος επίθεση και -κυρίως- με λάθος κέντρο.

Βαρέθηκα το “Είδαμε και την αριστερά”. Φυσικά και την είδαμε. Εγώ για παράδειγμα είδα το ΚΚΕ να μην συμμετέχει σε κυβέρνηση Τσίπρα και να θέλει πρωθυπουργό Μητσοτάκη. Φυσικά και την είδαμε την Αριστερά, όχι όμως να εφαρμόζει δικό της πρόγραμμα, αλλά πρόγραμμα που της επέβαλλαν Ευρώπη, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Ο Κούλης τελευταία κάνει εμφανίσεις όπου μου εξηγεί ότι με αυτόν πρωθυπουργό (κακή ιδέα) θα περνάω καλύτερα. Δε μου λέει όμως ποιοι ακόμα θα περνάνε καλύτερα.

Ζορίζεται ο Κούλης, όταν αναγκάζεται να κάνει τουρνέ σ' όλη την Ελλάδα για να υποσχεθεί στους φτωχούς. Υποσχέσεις στους πλούσιους δίνει εύκολα, με e-mail.

Ο Κούλης είναι σίγουρος ότι ως πρωθυπουργός (κακή ιδέα) θα διαλύσει το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και θα χτίσει ένα αξιοκρατικό δημόσιο. Και δε θα χρειαστεί να κάνει τίποτα για να το πετύχει. Οι μετακλητοί υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και οι βουλευτές, θα φύγουν αυτομάτως μετά την δεινή ήττα τους. Πάντως πολλοί στη ΝΔ θέλουν πρόωρες εκλογές γι' άλλο όμως λόγο: για να φύγει από πρόεδρος ο Κούλης.

Να φτιαχτεί ένα απέραντο στρατόπεδο 50 χιλιάδων προσφύγων ζήτησαν κάποτε Ευρωπαίοι σοφοί. Οι λογικότεροι πρότειναν μια ελληνική πόλη 50 χιλιάδων στους πρόσφυγες, από τις πολλές που έχουμε ξενοίκιαστες. Αποτρέψαμε το ενδεχόμενο να ζητήσουν Μακρόνησο 50 χιλιάδων κρατουμένων. Κερδίσαμε και επιδότηση ενοικίου στους πρόσφυγες, χρήμα που θα εισπράξουν Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων, ενοικιαστές προσφύγων για κάθε δουλειά. Ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους οι ευρωσοφοί που προτείνουν τέτοια. Τίποτα.

Οι ακροδεξιοί και οι μεγαλοεργοδότες δεν θέλουν τους Σύρους πρόσφυγες, γιατί αυτοί έχουν όλοι πτυχία πανεπιστημίων. Τι να τους κάνουν;

Πώς ακριβώς άνοιξε τα σύνορα, ρε δέρφια;
Πώς είναι δυνατόν ν' αποκαλεί ακροδεξιούς κάποιους που απλώς ζητάνε να κάψουμε ζωντανούς μετανάστες; Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Μια ζωή να σκίζουμε τα ρούχα μας για τις εξοντωτικές στρατιωτικές δαπάνες κι οι ίδιοι κλαίμε ότι η Ελλάδα είναι μια ανίσχυρη στρατιωτικά χώρα στην περιοχή. 

Παίζει και η καθαρή Έξοδος του Μεσσολογγίου

Από τον Σώρρα στον Οφφσόρα.
Ο Γεωργιάδης έχει εδώ και δέκα χρόνια, άρα και ως υπουργός και βουλευτής οφσόρ, κάτι παράνομο και αδήλωτο. Ο φίλος του ο Πλεύρης υιός ή κάνει ή πλάκα ή τον βλάκα και ισχυρίζεται ότι δεν είναι οφσόρ, αλλά Ltd, δηλαδή ΕΠΕ. Δηλαδή μια εταιρεία κρίνεται ως υπεράκτια μόνο αν δεν είναι ΕΠΕ. Ενδιαφέρον, ας το έχουμε υπ' όψιν μας όταν είναι να τα κονομήσουμε κι εμείς. Η Ltd του Χαϊκάλη όμως για τον Γεωργιάδη ήταν οφσόρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: