12/5/18

Ο πύργος της Μίζας. Τα παίρνει και γέρνει

Ελεύθερη διακίνηση των μιζών απαιτούν οι τύποις δανεισταί για την ομαλή έξοδο από το χείλος του γκρεμού.


Αφού εξασφαλίσαμε τα προαπαιτούμενα για την αξιολόγηση του προγράμματος φτωχοποίησης της Ελλάδας, θ' αρχίσουμε να κοιτάμε καλύτερα τις απαιτήσεις της κοινωνίας, τα μεταπαιτούμενα.

ΚΙΝΑΛ, στο ίδιο βιολί. 
Κίνημα Αλαλούμ κι αλλούμ χορεύουν. Παραμένει σταθερό στη θέση του: “Προοπτική μας είναι να συνεργαστούμε με όποιον προηγείται στις δημοσκοπήσεις”.

Κόλακας κολάκου μάτι...
Η Φώφη απειλεί ότι όποιον συνεχίσει να διαφωνεί μαζί της θα τον διαγράψει από το Ποτάμι.

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ
Όχι επειδή κεράτωσε την Καμίλα και παντρεύτηκε την Νταϊάνα, τελικά την απεκατέστησε.
Όχι επειδή απέφυγε τη στράτευση. Γι' αυτό πήρε παράσημο. Ο παππούς του άλλωστε την κοπάνησε από το μέτωπο της Μικράς Ασίας και λούφαξε στην Ελλάδα, όταν άλλοι λούφαζαν στην Ελβετία.
Όχι επειδή ζει ακόμα με τη μάνα του. Έχει ελληνικές ρίζες και δικαιολογείται.
Όχι επειδή μια ζωή ήταν σαβουρογάμης.
Ο Κάρολος δικαιώνεται γιατί ήπιε φρέντο καπουτσίνο χωρίς καλαμάκι μιμούμενος εμένα.

Πρίγκιψ Κυριάκος Μητσοτάκης Γκραμπόφσκι

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ
Η Φρειδερίκη ως τρισέγγονη της βασίλισσας (και πλατείας) Βικτωρίας κατέχοντας την 34η θέση στη γραμμή διαδοχής για το βρετανικό θρόνο, έφερε τον τίτλο της πριγκίπισσας τη Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας. Άρα η Ουαλή Μπέτυ Μπάρτλετ Αμπατιέλου, που παντρεύτηκε Έλληνα συνδικαλιστή, ακούμπησε Βρετανή και Ιρλανδή πριγκίπισσα της Γερμανίας που παντρεύτηκε Δανό διάδοχο και μετά βασιλιά της Ελλάδας. Το αλαλούμ συνεχίζεται γιατί η Φρειδερίκη στη Γερμανία ήταν και πριγκίπισσα, αλλά και δούκισσα.

Συμφωνούμε ολοσχερώς με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ υιό Κατσίκη, ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύονται. Ο άνθρωπος λέει απλά ότι είναι βλάκας και μετά οι κουλτουριαραίοι ισχυρίζονται ότι είπε άλλα έναντι άλλων, κάτω οι άλλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: