27/5/18

Λιβερπούλο

Η Ρεάλ πήρε τον Λιβερπούλο. Οι άτιμοι “Άγγλοι” της χάρισαν το κύπελλο για να μη μπορεί να το χαρεί. Μπου-χα-χα-χα.

Μια Λίβερπουλ με τέτοιο τερματοφύλακα και από την αρχή τραυματισμό και αποχώρηση του καλύτερου παίκτη την κερδίζει άνετα και ο Παναθηναϊκός στο Γουέμπλεϊ.



Εμείς ξέρουμε από αυτά, γιατί έχουμε φοβερό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας την οποία ανέδειξε πρωταθλήτρια φεύγει και πηγαίνει στην Ισπανία ν' αναλάβει ομάδα που υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία.

Ισπανός είναι ο άνθρωπος, αλλά δε νομίζω το έκανε πιστεύοντας ότι έτσι προσφέρει στην ιστορία της χώρας του. Αποκλείεται η νοσταλγία να του υπαγόρευσε “Στην πατρίδα μου ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία, παρά στη μαγευτική Ελλάδα πρωταθλητής”.

Πρά(γ)ματι, οι δημοσκοπήσεις προειδοποιούν: “Προηγείται η ΝΔ. 
Υπάρχει κίνδυνος να ξαναγυρίσουμε στα μνημόνια”. 
Η Ελλάς διαθέτει μια πολύ έξυπνη ΕΛΑΣ. Όταν χιτλερικοί πλακώνουν στο ξύλο έναν Πακιστανό εργαζόμενο σε λαϊκή αγορά, η αστυνομία προσάγει στο τμήμα συγγενείς του και εκπροσώπους της Πακιστανικής Κοινότητας. Πολύ λογικό.

“Και λίγα του κάνανε του προδότη”, έλεγε η ψυχή της ΝΔ για τη δολοφονική επίθεση φασιστών εναντίον  Μπουτάρη. Ο Δένδιας ακολούθησε την ψυχή του απλού δεξιού και ολοκλήρωσε το χτύπημα δηλώνοντας ότι και η ΝΔ στις επόμενες εκλογές θα υποστηρίξει την επανεκλογή του στη θέση του δημάρχου.

ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Για ευνόητους λόγους δεν παρευρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο του Κ. Μητσοτάκη ο Μαρινάκης.

Το κακό είναι πως χόντρυνε και από μέσα. Το απ' έξω είναι δικό της κακό.
ΛΟΓΙΚΗ
Το Σταυροθοδωράκι δεν έχει πια εσωκομματικά προβλήματα, γιατί δεν έχει κόμμα.

ΚΙΝΑΛΛΑ
Η Φώφη ενωτική: “Μαζί θα προχωρήσω”.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Προσοχή, στρατομαλάκες μου, γιατί πυροβολάει ο Θεός τον κλέφτη, πυροβολάει και τον νοικοκύρη.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Κούλη, Φώφη, (ΚουΦώ) πρέπει κάποτε να εκλογικευτείτε.

ΥΓΕΙΑ
Πικραμμένοι και Πουλημμένοι στην ίδια Νοβάρτις.

ΕΘΝΙΚΑ
Πέσαμε από τα σύννεφα όταν μάθαμε ότι ο Μπαντ Σπένσερ και ο Τέρενς Χιλ είχαν και ιταλικά ονόματα, ήταν Ιταλοί μετανάστες εποχής σπαγγέτι γουέστερν, δυο φτωχαδάκια Ιταλοί που τίμησαν διεθνώς την αμερικανική ιδέα.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ 
Τέως βουλευτής της Χρυσής Αυγής Που Τσάρος Πασών των Ρωσιδών του καταστήματός του...

ΛΑΪΦ ΣΤΑΪΛ
Είμαι νέος και δυστυχώς έχω μέλλον.

Το μπάσκετ του αρχοντοχωριάτη
Τα πλέι οφ έχουν σημασία σε δυνατά πρωταθλήματα, όμως το NBA, μάλιστα εκεί έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους πρώτους αγώνες κατάταξης. Αυτό γιατί εκεί υπάρχουν πολλές ομάδες ικανές να πάρουν αυτό το πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα έχουμε ένα πρωτάθλημα με δύο ομάδες που μέχρι να φτάσουν ν' αναμετρούνται μεταξύ τους, εκτελούν αγώνες βαρετούς και για τους παίκτες και για τους λιγοστούς φιλάθλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: