2/4/18

Παραλογική

Πόσο λογικό είναι ο προηγούμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ; Καθόλου, γι' αυτό το θεωρούν όλοι πιθανότατη εξέλιξη.

 Στην Ελλάδα η λογική είναι πολυτέλεια. Το ΚΚΕ αποχώρησε από την προανακριτική για τη Νοβάρτις και κανείς δεν έσκισε τα ρούχα του, μην πούμε δεν αυτοπυρπολήθηκε στο κτήριο του Περισσού λαού.

Κανείς δεν έπεσε από ταράτσα ακόμα λες και κανείς δεν έμαθε ότι: “Έως τις 31/12/2016, ανέρχονται στο ποσό των 439,6 εκατ. ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται σε αυτές οι μη λογιστικοποιημένοι τόκοι και οι τόκοι υπερημερίας. Στην παρούσα φάση υπολογίζεται πως οι οφειλές ξεπερνούν τα 520 εκατομμύρια € δεδομένου πως τα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν πληρώνουν τα δάνειά τους”.

Βενιζελική λογική: Γιατί ο Τσίπρας με την αναθεώρηση του Συντάγματος θέλει ν' αλλάξει το άρθρο 86 και τον εφαρμοστικό νόμο περί ευθύνης υπουργών; Προφανώς επειδή είναι σίγουρος ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα βγούμε πάλι εμείς οι κλεφταράδες στην κυβέρνηση.

Αντιπολιτευτική λογική: Θέλουμε να αποτύχει η Ελλάδα στα εθνικά θέματα που διαχειρίζεται η κυβέρνηση, θέλουμε να φαλιρίσει η οικονομία, θέλουμε να συνεχιστεί η μνημονιακή σκλαβιά της Ελλάδας έναντι δήθεν δανειστών και όλα αυτά για το καλό το δικό μας, για να ξαναβγούμε στην κυβέρνηση και να τα κάνουμε όλα ακόμα χειρότερα.

Κούλης: “Δεν θέλουμε να διορίζει η κυβέρνηση, εμείς δηλώνουμε ότι θα απολύσουμε, όλοι όμως ξέρουν ότι είμαστε μανούλες στους διορισμούς”. Κανείς ψυχίατρος δεν γνωρίζει τι κουμάσι είναι αυτή η λογική.

Τέτοια λόγια έχουν για κάποιο λόγο σχέση με τη λογική, όση έχουν και οι λογάριθμοι με τους  λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ”, είπε ο Λογαράς.

Να πούμε και κάτι λογικό: Τα παράλογα ομοιοκαταληκτούν με τα άλογα και τα μουλάρια με τα παπάρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: