18/12/17

ΑΤΜακαρόνια-ΕΒΓΑπορέ

Γαμώ τα φέικγιού σας, κλείστε την κάνουλα στο κλύσμααααα!

Τελευταία μάθαμε από τον Κούλη, τη Φώφη, τον Σταύρο και τον Κουτσούμπα ότι καταστρέφεται γι' άλλη μια φορά ολοκληρωτικά η χώρα μας και έρχεται πόλεμος με την Τουρκία. Δεν έχουμε που δεν έχουμε χαρτιά υγείας να σκουπιστεί η Τούβλεψη, πάνε και τα μακαρόνια-βαπορέ από την αγορά. Όχι επειδή δεν παράγονται, αλλά επειδή τρέχουμε και τ' αγοράζουμε. Τι να προλάβει η παραγωγή. Κάποια σούπερ-μάρκετ τα κρύβουν για να μην πέσει η τιμή τους. Μαύρη αγορά στα μακαρόνια και τα εβαπορέ. Τα όσπρια πωλούνται κανονικά στα φαρμακεία.

Το κράτος κοντά στο καλάθι της νοικοκυράς: τα ΑΤΜ δίνουν πακέτα μακαρόνια και εβαπορέ. Όμως ο κακός Στουρνάρας ξαναχτυπά κι επιβάλλει εβαπορέ-σπαγγέτι κοντρόλ. Μόνο από δύο την ημέρα και στα μαγαζά με δελτίο.    

Ως γνωστόν πάμε για πόλεμο και πιο γνωστόν όταν πολεμάμε ανοίγουμε νέα εργοστάσια μακαρονιών και μας έρχεται κοντά στο ΝουΝού και η μικρή Ολλανδέζα. (Όχι ο Ντάισελμπλουμ) 

Από Ρο
Με τόσα μακαρόνια που αγοράζουμε να δούμε με τι πατσές θα βγούμε το καλοκαίρι στις παραλίες.
Αν τελικά δεν γίνει πόλεμος, όπως πάντα, τι θα κάνουμε τα μακαρόνια και τα εβαπορέ;

Ειρήνη ξαναχτυπά
Η αγορά και η κουζίνα του Νεοέλληνα, όπως και το τηλεοπτικό πρόγραμμα μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής γεμίζουν με μακαρονόπιτες και οι μακαρονόπιτσες και οι μακαρονότουρτες. Ο ΑΝΤένας και μοναδικός σάχνει σουβλιστά μακαρόνια με τρύπα, καλαμάκι και πίτα, από το πιτόγυρο στο πιτομακάρονο. Εγώ ψήνω και μεθώ μακαρόνια στα κάρβουνα. Η βιομηχανία μας πρωτοτυπεί: μακαρόνια για κάρβουνα και για υγραέριο.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Μέικ λαβ, νοτ γουόρ, γιατί παχαίνει.

ASSXETO

Δεν υπάρχουν σχόλια: