28/12/17

ΕΠΙΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Σεντνίκλας Σαντακλός
Άι Βασίλης τσάμπα ελεήμων, με ξένα κόλλυβα, αφορολόγητος.

Πέρσι ο Άι Βασίλης μας έφερε στη γη τον Τραμπ. Ελπίζουμε φέτος να μη μας φέρει τίποτα.

Η Φώφη κάτι ευχήθηκε, αλλά βαριέμαι να σας τρώω την ώρα. 

ΝΔ: “...αν δεν τα βρουν τα δύο κόμματα που κυβερνούν, εμείς δεν πρόκειται να βάλουμε πλάτη, ακόμη κι αν συμφωνούμε δεν θα στηρίξουμε σύνθετη ονομασία των Σκοπίων”. Ο ορισμός της... υπεύθυνης αντιπολίτευσης.

Παιδιά, μην ξεχάσουμε να ψηφίσουμε Κούλη (ή Φώφη) να τον έχουμε πρωθυπουργό να λύσει με τον Σαμαρά το Σκοπιανό όπως το έλυσε και ο πατέρας του πάλι με τον Σαμαρά.

Για την (μετ)ονομασία των Σκοπίων δεν πιέζεται η ελληνική, αλλά η Σκοπιανή κυβέρνηση και η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ.

Το υπουργείο Οικονομικών κατάφερε να δημιουργήσει υπερ-πλεόνασμα με χρήματα όλων όσοι φορολογήθηκαν στο ελληνικό έδαφος. Από κει έδωσε μέρισμα σε όλους, στο πλαίσιο της στρατηγικής να ξοδευτεί χρήμα στην αγορά, αφού οι άνθρωποι που το δικαιούνται δεν το στέλνουν σε οφσόρ, ούτε μπορούν να το φυλάξουν κάτω από στρώματα. Έπρεπε λοιπόν το μέρισμα να δοθεί μόνο σε Έλληνες, γιατί οι αλλοδαποί δεν ψωνίζουν στις γιορτές. (Αν το δείτε να το αναρτά κάποιος στα σοβαρά μην παραξενευτείτε, ούτε να λυπηθείτε για την ηλιθιότητα που κυκλοφορεί, απλώς μην την αγοράσετε

  • Στο γκόσμο των ηλίθιων είμαστε όλοι ξένοι.
  • Τα λοιγμαίνα άμα τα πίνεις έτσι τα γράφεις.

Πω-πω ζημιά που πάθαμε με το πλεόνασμα που πήραν ποι ξένοι.

Προειδοποίηση διαγραφής σε στελέχη του ΚΚΕ που έκαναν, εκτός γραμμής, κριτική στη ΝΔ και τα σκάνδαλα που έκαναν κυβερνητικά αστέρια της.

Απολυγεία 
Μαζί τα φάγατε

Δεν υπάρχουν σχόλια: