4/12/17

...και Ντόρα φέροντας

Μπρος Βουλή και πίσω Ντόρα. Από κατραπακιά σε κατραπακιά.

Αν τη θεωρούσε από τα δυνατά του σημεία  γιατί να την αποκλείσει και μάλιστα πριν τις εκλογές, από πιθανή κυβέρνησή του;

Πάντως η Ντόρα είχε προλάβει τον Κούλη και σε συνέντευξή της στο Βήμα είχε ήδη δηλώσει ότι δεν θέλει να πάρει κυβερνητική θέση. Προφανώς ο Κούλης απλώς ξεκαθάρισε ότι δεν θα την κάνει με το ζόρι υπουργό. Ούτε φυσικά εμείς θα κάνουμε αυτόν με το ζόρι πρωθυπουργό.

Πολύ άσχημα νέα για την εικόνα της Ντόρας. Μετά τον Κούλη, ξεκαθάρισε ότι δεν θα την συμπεριλάβει σε κυβέρνησή του και ο Τσίπρας. Αναμένουμε τι θα πει ότι θα κάνει με τη Ντόρα κάνει σε περίπτωση που γίνει πρωθυπουργός η Φώφη.

Από αθλητικής πλευράς, τον Κούλη δεν τον βλέπω ούτε στο μακάριο κύπελλο Ουέφα. Μπορείτε να το δείτε εδώ. (Όπου διαβάζετε “κοινοτυπία”, το υ με όμικρον)

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΣ(Τ)Α
Από Πειραιώς Ευρώπη / άδικοι κόποι και αθρώποι.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ
Εκλεκτή (κάποιων) Ντόρα μας,

Πώς είναι δυνατόν να κατέβει κάποιος υποψήφιος βουλευτής κατόπιν δηλώσεως του προέδρου του κόμματος γι' αυτόν και κανέναν άλλο ότι δεν θα τον κάνει υπουργό; Δεν θέλει είπε, στην κυβέρνηση, συγγενείς του. Εσύ όμως μπήκες στην πολιτική ως χήρα εν ενεργεία βουλευτή και κόρη αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που όταν βγήκε πρωθυπουργός σε έκανε υπουργό. Ο Κούλης δηλαδή διαφωνεί με την ενέργεια αυτή του πατέρα σας. Βέβαια είσαι και κόρη εκκολαπτόμενου ενεργού πολιτικού, εκλεγμένου περιφερειάρχη, τέως δημάρχου. Γιατί να μην ισχύει ο αποκλεισμός για όλους τους γόνους πολιτικών; Προσωπικά διαφωνώ, γιατί ο γόνος πολιτικού, φαρμακοποιού, αρχιτέκτονα και ό,τι άλλου θες, μεγάλωσε με την κουλτούρα του λειτουργήματος-επαγγέλματος, άρα πρέπει η συγγένεια να θεωρείται προσόν, ακόμα και στην περίπτωση ανιψιού βουλευτή, όπως πχ ο Σαμαράς και ο Μεϊμαράκης. Μπορεί κάποιος να μη σε βάλει υπουργό γιατί, πολύ σωστά, δεν σε θεωρεί κατάλληλη, σύμφωνα με την προϋπηρεσία σου. Τότε γιατί να σε θέλει για βουλευτή;

Μετά τιμής σου
Εγώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: