30/12/17

Αμπελοσκόπηση 2017

Εθνικά συμφέρουσα λύση για την ονομασία των Σκοπίων, αλλά η ΝΔ δεν θα την ψηφίσει -ακόμα κι αν συμφωνεί- αν δεν την ψηφίσει και ο Καμμένος. Μην είναι μόνο αυτός εθνική ζημιά.
  • Στη ναζιστική Γερμανία χρειάστηκαν χιλιάδες, εκατομμύρια έξυπνοι άνθρωποι για να φτιάξουν έναν ηλίθιο δολοφόνο. 
  • Στην Ελλάδα χρειάζονται πολλοί ηλίθιοι ναζιστές για να φτιάξουν έναν ολόκληρο μπράβο. 
  • Στη Ρεάλ Μαδρίτης 11 άριστοι παίκτες φτιάχνουν μια μέτρια ομάδα. 
  • Στη ΝΔ δεκάδες άριστοι φτιάχνουν ένα σκράπα.  
Ο Κούλης θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά με μια δήλωση ανασκόπηση του 2018. 

Η ιστορία με το 9% του μερίσματος που δόθηκε σε αλλοδαπούς φορολογούμενος στην Ελλάδα δείχνει ότι ο νεοφιλελευθερισμός είναι ακροδεξιός. Κάτι θα ήταν.

Μην το χάσετε. Από Δευτέρα κυκλοφορεί το 2018

Μετά τις γιορτές θα διαπιστώσουμε έντρομοι πως τίποτα απ' όσα φοβόμασταν δεν πραγματοποιήθηκε και θα τον ρίξουμε στην ΠΟΙΗΣΙΣ: “Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.” Τι θα κάνουμε χωρίς καλικάντζαρους. Μαζί τους έφυγαν και κάποιες γιορτές.

Ατάκα αμηχανίας της χρονιάς: “Γιατί γελάτε κύριοι;” Μαλακίας της χρονιάς: 

Ο κακομοίρης ο Βουλγαράκης εξαφανίστηκε από το πολιτικό σκηνικό επειδή είχε οφσόρ για να γλιτώνει σύμφωνα με ομολογία του φόρους νόμιμα άρα ηθικά.

Ο Κούλης εύχεται με μισή (κακή)  καρδιά “καλή χρονιά”. Τότε το 2018 θα είναι μια χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κούλης θα τρέμει μην τυχόν και ο Τσίπρας κάνει εκλογές.

Ο Μουζάλας είναι ο υπουργός που τα πηγαίνει χάλια; Τι θυμάμαι τώρα, ρε παιδί μου!... Τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση στην υπηρεσιακή κυβέρνηση της κ. Θάνου αντικαθιστών την “κυρία Τασία”. Τότε σύσσωμη και σύγκωλη η αντιπολίτευση, κόμματα και ΜΜΕ, απαίτησε να παραμείνει σε αυτή τη θέση, ο “σοβαρός άνθρωπος”, ανθρωπιστής γιατρός. Μετά τη (νέα) νίκη του Τσίπρα στις εκλογές, τους έκανε τη χάρη, έτσι ο Μουζάλας αποτελεί τη μοναδική δημιουργική πρόταση της αντιπολίτευσης και είδαμε τα χαΐρια. Αν δεν τα πηγαίνει καλά, ας ζητάμε το λόγο πρώτα από την αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: