9/11/17

Ντόρα πια / είσαι ανάμνηση παλιά

Ντόρα, κανείς λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα δεν μπορεί να έχει θετική άποψη για την οργάνωση που «κατάφερε» και σ’ έκανε πολιτικό κληρονομώντας πελάτες από τον πατέρα και μη στιγματισμένο επώνυμο από τον μακαρίτη εν διαστάσει σύζυγο.

Η Δεξιά όμως είναι σχεδόν η μόνη που πάντα ισχυριζόταν ότι διαθέτουμε σωφρονιστικό σύστημα. Ας το αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του.

Είσαι και ψευτρούλα. Δεν νομίζω ότι θεωρείς επικίνδυνο κάποιον που παίρνει άδεια από τη φυλακή. Αν θεωρούσες έτσι αυτόν, τότε θα θεωρούσες άκρως επικίνδυνες για τον εαυτό σου και τις απίστευτες δηλώσεις σου. 

Πάρε το απόφαση, δεν το έχεις, ούτε εσύ, ούτε το αδελφάκι σου. Μαζί σας, με τους γόνους σας και με τα έτερα ήμισυ της καρδιάς και της τσέπης σας, σε λίγο ας ασχολούνται μόνο εισαγγελείς, αν δεν σας βαρέθηκαν πια κι αυτοί.

Ντόρα, γιατί να σου έχει κάποιος εμπιστοσύνη να τον κυβερνάς όταν ζητάς από την κυβέρνηση να παρέμβει μη γνωρίζοντας ότι οι άδειες σε κρατουμένους δίνονται ή δεν δίνονται από τα αρμόδια συμβούλια των σωφρονιστικών ιδρυμάτων με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελίας; Τα πράγματα για σένα χειροτερεύουν αν το γνωρίζεις αυτό και έχεις συνηθίσει να παρεμβαίνει η κυβέρνηση στα πάντα, κατά το "Έχεις μέσον".

Δεν υπάρχουν σχόλια: