8/10/17

Επιδέξια επί δεξιά

Θέλετε και δουλειά, ψωραλέοι μου; Θέλετε και λεφτά για τη δουλειά; Θέλετε και σπίτια για να μένετε; Θέλετε και να τρώτε; Ε, ρε, Μητσοτάκης που σας χρειάζεται!...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ.
Ξερεις, ρε, ποσα χρωσταω στο κρατος;

Όλοι οι ευεργέτες της Ελλάδας χρωστούσαν τα κέρατά τους στο Δημόσιο. Οι σημερινοί χρωστάνε μόνο λεφτά. Ευεργεσίες τους οι παρουσίες τους σε κοσμικές βραδιές και κοσμοπολίτικα μέρη του εξωτερικού.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Όσο ακούς ειδήσεις για τ' αυθαίρετα να είσαι σίγουρος ότι συνεχίζουν να χτίζονται.

ΨΙΛΟΣΟΦΙΑ
Κικίλιας: "Κεντροαριστερά υπάρχει. Αριστερόκεντρο έχουμε;"

ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Κατά του νόμου ταυτότητας φύλου (όχι ελεύθερης αλλαγής) τάσσονται η Εκκλησία της Ελλάδος, ο ανώτερος κλήρος δηλαδή, τα μοναστήρια του Αγ(ρ)ίου Όρους, το ΚΚΕ, οι ναζιστές και άλλα ευαγή ιδρύματα.

Η βία προέρχεται από την αριστερά, ισχυρίζεται ο Κούλης. Όμως αν ο ναζισμός ήταν αριστερό κίνημα θα ξυλοφόρτωναν τους θιασώτες του οι ΚΚΕδες. Μπερδεύομαι.

ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΚΕ
Οι ΚΝίτες έδερναν τους χιτλερικούς. Τώρα 5 αλήτες μπορούν να επιτίθενται σε Πακιστανούς μετανάστες εργάτες γης στον Ασπρόπυργο και άνετα γίνονται άρχοντες των δρόμων και πρώτη είδηση.

Είχαμε ανέκδοτα αρχικά για Χιώτες, μετά για Πόντιους, πιο μετά για Κνίτες, σε λίγο θα έρθουν τα ανέκδοτα για τους πανέξυπνους Χρυσαβγάδες.
Ναι, ναι. Μόνο τρόπος να μη μας κλέβουν τις δουλειές οι αλλοδαποί δεν είναι να δέρνουμε τους εργοδότες που τους προσλαμβάνουν, αλλά να τους εξαφανίσουμε οπότε τι θα κάνουν τ’ αφεντικά, θα πάρουν εμάς. Πολύ έξυπνο, αφού αν δείρουμε δυο Πακιστανούς θα φύγουν όλοι από την Ελλάδα και πολύ λεβέντικο, γιατί δεν τολμάμε να τα βάλουμε με εργοδότες που έχουν μπράβους και μάλιστα ακροδεξιούς.

ΙΣΤΟΡΙΑ
Η έπαρση της Ζωής Κωνσταντοπούλου τη φέρνει στη θέση του Ιούνιου Καίσαρα

Σκονάκια στο αρχαίο Ελληνικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: