30/9/17

Κβαντούιτ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ελλάδα πληρώνει τη Φράπορτ παραδίδοντάς της τα κόκκινα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Την Κυριακή δημοψήφισμα για να φύγει η Καταλονία από την Ισπανία των Καστιγιάνων, τη Δευτέρα ξεκινάει το δημοψήφισμα για να φύγει ο Χρυσόγονος από εκεί που δεν ήταν εδώ και δυο χρόνια. Τι; Ναι, συμφωνώ. Ο Χρυσόγονος δεν παραδίδει την έδρα του και νομίζει ότι παίζει εντός έδρας. Νούνια που το γκούναγε.

ΑΓΟΡΑ ΜΥΑΛΩΝ
Όλα ξεκίνησαν με ένα Smart, να είναι έξυπνο τουλάχιστον το αυτοκίνητο, περάσαμε στο smart, έξυπνο κινητό, μας ήρθε και η έξυπνη τηλεόραση, να και το έξυπνο ταξί. Για τίποτα δεν είμαστε ικανοί μόνοι μας;

Ο Κούλης θα επινοήσει τα έξυπνα υπουργεία, τους έξυπνους μισθούς, τις έξυπνες ατομικές συμβάσεις και δε  θέλω να σκέφτομαι άλλο, τέλος, τέρμα, Ούμα Τέρμαν.

Καταπτοημένοι ζηλιάρηδες.


Το Γιούρογκρουπ γίνεται για να φυλάνε κάποιοι τα λεφτά τους. Άρα είναι ΓιούροGroup-4.

Όλοι οι επεΝΔυταί είναι συνεπείς.

Οι χρυσαβγάδες ζητούν μετά την καταδίκη τους να κρατούνται στη ΓΑΔΑ, δηλαδή σε κατ' οίκον περιορισμό.

Η κβαντική φυσική είναι ένας τομέας της φυσικής γεμάτος απίστευτα, για την καθημερινή ζωή, φαινόμενα.

 Η ΕΡΤ έδειξε τον Κούλη στα δικαστήρια της Ευελπίδων σε μεσημεριανά δελτία ειδήσεων και υπόσχεται να δείξει όλα τα στελέχη της ΝΔ που ενέχονται σε σκάνδαλα και θα τα δείξει σε όλα τα εδώλια.

Η απαίτηση Κούλη για προβολή θυμίζει εκείνη του γηραιού Κ. Καραμανλή, που ως πρόεδρος της Δημοκρατίας, στην πρώτη θητεία του, απαιτούσε από την -μοναδική τότε- ΕΡΤ να παίζει σε όλα τα δελτία αυτός ως πρώτη είδηση. Τότε μάθαμε ακόμα και ότι ο επιτετραμμένος της Άνω Βόλτα παρέδωσε τα διαπιστευτήριά του και ανέλαβε επισήμως καθήκοντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: