22/9/17

Κερδοαριστερά

Λόγος Φώφης κολοβός
Η Μέρκελ δήλωσε ότι δεν θα συγκυβερνήσει με Καμμένο.

Φρίκη των ευρωπαϊκών λαών: το μόνο που ελπίζουν για να γλυτώσουν από την εξαθλίωση –που περιμένει στη γωνία και τους Γερμανούς- είναι να πάρουν οι σοσιαλδημοκράτες του SPD το υπουργείο Οικονομικών στη μετεκλογική κυβέρνηση της Μέρκελ. Τότε ο Σόιμπλε πηγαίνει πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Η αποζημίωση που θα πάρουμε από ΕΕ για την πετρελαιοκηλίδα θα λέγεται «Πακέτο Κουρουμπλή», αν φυσικά θα είναι ακόμα υπουργός. 


Νάτος πάλι ο Μαντούβαλος στην τηλεοπτική πιάτσα, αυτή τη φορά ως συνήγορος υπεράσπισης του λαθρεμπορικού που έκανε την απάντληση από το επίσης λαθρεμπορικό βυθισμένο δεξαμενόπλοιο. Κανείς δεν παραξενεύτηκε. Όλα στον Πάτο. Κούλης και πετρελαιάδες μπερδέψαν τα μαζούτια τους. Πειραιώτες νεοδημοκράτες μιλούν για Κούλη πλάι σε νταβατζήδες. Συμπέρασμα: Ευτυχώς δεν βρήκαμε πετρέλαιο στο Ιόνιο και στην Κρήτη, ευτυχώς δεν γίναμε ακόμα χώρα της Μέσης Ανατολής και παραμένουμε στην Αφρική.

-Μπαμπά, πότε θα καθαρίσει η θάλασσα από το μαζούτ;
-Σκάσε και κολύμπα.

Πάντως μέχρι το 2015 η «Ναυαγία Ζώνη 2» ήταν αξιόπλοη μαούνα. Ο ΣΥΡΙΖΑς την κάτσιασε.

Ο Κουρουμπλής θυμήθηκε και ζήτησε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να εξεταστούν οι αθωωτικές αποφάσεις για λαθρεμπόριο καυσίμων τα τελευταία δέκα χρόνια. Έδωσε κι εντολή στον Κλάδο Επιθεώρησης Πλοίων να επιθεωρηθούν εκτάκτως όλα τα δεξαμενόπλοια με ελληνική σημαία που εκτελούν πλόες στο εσωτερικό. Ακόμα καλύπτει πλημμελή άσκηση καθηκόντων το «κάλλιο αργά παρά ποτέ»; Γιατί δεν είπαμε ποτέ «κάλλιο νωρίς παρά αργά»; Πότε θα διακοπεί η παράδοση που επιβάλλει ένα δυστύχημα προκειμένου να παρθούν αναγκαία μέτρα; Πότε θα τεθεί τέρμα στο «κατόπιν εορτής» και στο «κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε»; Μας φορτώθηκε και το «κάποιο τάνκερ βυθίστηκε» και έσωσαν να κάνουν κάτι.

Το πέρασμα Αλαφούζου από τη Λεωφόρο έφερε τα ΠΑΟ κάτω.

Διαφωνούμε, γιατί την ΠΑΕ ΠΑΟ αγοράζει η Ελντοράντο Γκολντ.

Βεβαίως, ο Κολαφούζος δεν έπαθε ΠΑΟλεθρία.

Η Βόνταφον δεν αναλαμβάνει την εκλογή νέου ιδιοκτήτη του ΠΑΟ ποδόσφαιρο. Για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νούμερο 2 -που δεν ιδρύθηκε ακόμα- προτείνει να γίνει με κλήρωση. Και στις δημοσκοπήσεις για το αποτέλεσμα της κλήρωσης προηγείται η Φώφη. Η  Βόνταφον δεν απέκλεισε την πιθανότητα να θέσει και η ίδια υποψηφιότητα. Από την κινητή τηλεφωνία στην κινητή κεντροαριστερά και την κεντροαριστερή τηλεφωνία.

ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Η Ελντορόντο στον ΠΑΟ και η Βόνταφον στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: