8/8/17

Οι γκασμάδες και το παγκάσμιο πρωτάθλημα

Γίναμε πια επισήμως Βενεζουέλα. Έχουμε ως χώρες από ένα χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Δεν έχουμε πια Τσίπρα πάνω μας, θα μας πάρουν με τα Μαδούρια, συγνώμη, με τα μαδέρια.

Θυμάμαι που όταν κάποιος αθλητής μας έπαιρνε χρυσό μετάλλιο έβγαζαν στην οθόνη όλους τους συγγενείς, γείτονες και συγχωριανούς. Η Στεφανίδου τώρα είναι η μοναδική χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια σε αυτούς τους αγώνες. Γιατί (ΣΥΡΙΖ)άραγε τα κανάλια δεν φώναξαν τη μαμά της να μιλήσει;

Κάποτε πρέπει ν' ανανεωθεί η ομάδα των σχολιαστών στίβου. Μαθαίνουμε ότι πατριώτες μας είναι οι Αμερικανοί αθλητές. Χάσουν κερδίσουν έχουμε μάθει τα πάντα γι' αυτούς και οι αντικειμενικοί σχολιαστές μας πανηγυρίζουν σα να ήταν συγγενείς τους ακόμα κι όταν τους παρουσιάζουν. Μεγάλη τιμή θα πεις, αλλά το παραχέζουνε. 

Ο προϊστάμενός τους Χ”γεωργίου κάθε φορά μας δείχνει πόσα πολλά ξέρει που ίσως δεν ενδιαφέρουν κανέναν κι είναι κι εκτός θέματος.

Κάποτε αυτοί οι άρχοντες που απολαμβάνουν αφειδώς μια ζωή ταξίδια στο εξωτερικό πρέπει να αξιολογηθούν.

Καλοί μου παπάρες, σταματήστε τα πολλά λόγια για κοιτάσματα υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης. Πριν καταστρέψουμε τις θάλασσές μας ας σκεφτούμε ότι ήδη από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (τροφοδότης του Χίτλερ) πετρελαιοπαραγωγός χώρα είναι η πιο φτωχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: η Ρουμανία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: