6/6/17

Αλ Κατάρα

Σε χώρες της Μέσης Ανατολής και την Βόρειας Αφρικής πέφτει μαύρο στο Αλ Τζαζίρα, το μοναδικό αραβικό ενημερωτικό δίκτυο χωρίς λογοκρισία.

Ναι, ναι, η Σαουδική Αραβία και η Ανατολική Λιβύη κατηγορούν το Κατάρ ότι έχει σχέση με τρομοκράτες. Ρε, τι τραβάμε και ακούμε.

Εκ του ΑδΌνειδος έχουμε καταγγελία ότι η Ελλάδα θα γίνει Βόρειο Κατάρ.

Tη ζημιά στο Κατάρ δεν την έκανε, όπως λένε, ο Τραμπ χρησιμοποιώντας τις συμμαχικές του χώρες της περιοχής, επειδή το Κατάρ ανταγωνίζεται τη Σαουδική Αραβία, αλλά, όπως δείχνει η φωτογραφία, τον διπλωματικό πόλεμο προκάλεσε η Ρεάλ Μαδρίτης για ευνόητους λόγους. Διαμαρτύρονται οι Ισπανοί κομμωτές ή κομμώτριες. (ταυτοπροσωπία)


Συνέχεια στα διπλωματικά. Εθνικός στόχος ήταν κάποτε η δημιουργία εθνικού ελληνικού κράτους, η διαμόρφωση κι επιβολή της ελληνικής γλώσσας, εθνικός στόχος ήταν κάποτε επέκταση της μικρής Ελλάδας στη Θεσσαλία, αργότερα στη Μακεδονία, η ένωση με τα Επτάνησα, εθνικός στόχος ήταν η προσάρτηση των Δωδεκανήσων, εθνικός στόχος η επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα, αλλά για το παρθεναγωγείο του Κούλη εθνικός στόχος είναι η ανατροπή της κυβέρνησης. Από φαντασία μείον. Ούτε καν μηδέν.

Επ' ευκαιρία, δεν είναι όλοι οι εθνικοί στόχοι καλοί. Θυμόμαστε το αίτημα για ανάθεση την Αθήνα  των Ολυμπιακών Αγώνων του 1996, τη γλυτώσαμε τότε, αλλά μετά πετύχαμε έναν άλλο εθνικό στόχο την ανάθεση και την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ακόμα πληρώνουμε.

Για κάποιο λόγο δεν ασχολούνται με το θέμα τα ανεξάρτητα κι ελεύθερα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια

Ο βολεμένος δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά. Παλιά άκουγε για τον ιδρώτα του εργάτη και κουραζότανε.


Νικήσαμε τους δανειστές και τον γερμανικό ιμπεριαλισμό. Στην απόφαση της συνόδου κορυφής της 15ης Ιουνίου επιβάλλαμε αστερίσκο για το δάνειο.

Σπάω το κεφάλι μου και απάντηση καμία. Σήμερα στην Ελλάδα ένα site δεν έχει σοβαρά έσοδα, μια εφημερίδα βάζει μέσα τον ιδιοκτήτη, το ίδιο και το ραδιόφωνο και πολύ περισσότερο ένα τηλεοπτικό κανάλι. Με βάση αυτά για ποιο λόγο ο Μαρινάκης αγόρασε Τα Νέα, το Βήμα, τον Βήμα FM, το in.gr, to 20% των μετοχών του ΜΕΓΚΑ και άλλες υπερχρεωμένες επιχειρήσεις του ΔΟΛ; Με τα ίδια λεφτά μπορούσε ν' ανοίξει εργοστάσια και να έχει κέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: